Klomen ile şişlik

E benim de öyle, bende tek yumurtaya bağladım şansımı. İki tane var ama çalışmıyormuş tembelmiş o yumurta. Diğer yumurta istenilen büyüklüğe gelmiş. Kocaman olmuş valla görünce şaşırdım :) gerçekten de o kadar büyükmü acaba :)
Yani tek yumurtam çalışıyor şuan sadece o sağlıklı. Bende aynıyım. Bir de folik asit içmiyorsan folik asit yazdır bebek eğer tutunursa beyin için önemliymiş.

Ay şekerim iyi oldu söylediğin içmiyorum
çünkü şuan onuda yazdırırm ay biran evvel yarın olsun acayip merak ediyorum çünkü :)

Ay şekerim iyi oldu söylediğin içmiyorum
çünkü şuan onuda yazdırırm ay biran evvel yarın olsun acayip merak ediyorum çünkü :)

Bende merak ediyorum bakalım senin yumurtan nasıl olmuş. İnşallah seninkini de çatlatır da. Hamile kalırız hemen. Hamile kalırsak aynı zaman doğurucaz sanırım :) ikimizde aynı ayın içinde doğururuz

Evet şekerim aramız az olur inşallah hamile kaliriz benim yumurtam 18.5mm olmuştu dün bakıldı yarın 20 lerde olur sanırım doktor garanti olsun die bekletti ztn suan ilişki yasagimiz var dün bugün ilişki yok yarın doktor ne dicek bilmiyorum

Benimki de baya büyümüş ama kaç mm olmuş heycandan soramadım :) çok heycanlandım orda ben. İlk defa alltan muayene oldum da ondan bir de çok utandım ya doktorum erkekti :) ... İnşallah hamile kalırız. İnşallah Allah bizim yüzümüzü de güldürür :)

Inşallah şekerim evet bilirim ben o ilk utanma sıkılma faslini bende ilk utanmistim halada utanıyorum ve kasiyorum muaynede kadın doktor benimki ama. Eşim izin vermedi erkek doktora gözükmeye. Özelde muayne oluyorum

Inşallah şekerim evet bilirim ben o ilk utanma sıkılma faslini bende ilk utanmistim halada utanıyorum ve kasiyorum muaynede kadın doktor benimki ama. Eşim izin vermedi erkek doktora gözükmeye. Özelde muayne oluyorum

Ben devlette oluyorum canım. Anladım. Olsun hamile kalalım da başka bir şey istemiyorum :)

İnşallah Allah bize o günleride göstersin inşallahh yaa. Hamileyiz diye duyuru yaparız burdan :) bebek eşyalarına bakmaya başlarız hafiften :)

Aynen bebeğim eşimle avmde dolaşırken hemen hamile koleksiyonuna gidip bakıyor inşallah giyeriz bizde

Aynen bebeğim eşimle avmde dolaşırken hemen hamile koleksiyonuna gidip bakıyor inşallah giyeriz bizde

Ayy inşallah bende bakıyorum t-shirtler hamile pantalonları :) hepsinden istiyorum :) ama en çokta bebeğime yavaş yavaş kıyafet almayı çok istiyorum daha yeni bile olsa ahtım var :) hamile olduğumu öğrenince direk gidip o annem beni çok seviyo body lerden hemen alıcam :)

Evet şekerim hepsi çok tatlı ya bende alicam akletlerden felan hani kız erkek aynı kullanilacak şeylerden. Cinsiyeti belli olunca ozaman alışveriş manyağı olucam

Evet şekerim hepsi çok tatlı ya bende alicam akletlerden felan hani kız erkek aynı kullanilacak şeylerden. Cinsiyeti belli olunca ozaman alışveriş manyağı olucam

Bendee bendeee cinsiyeti belli olunca zatenn :) kimse durduramaz ki beni :) ... Kız erkek fark etmez sağlıklı evlat nasip etsin Allah herkese :)

yazarım daha ben yenı basladım siz ortaya gelmişşiniz benım yumurta gunu 16 sı gıbı olcak ınsallah :)
Olsun tatlım genede yazarsın doktor kontrolünde kaç oldu felan burdan yardimci olmaya çalışırız sana hadi bakalım inşallah bu ay hamile kaliriz kopariz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…