Klomen ile şişlik

Canım Gittim 14mm olan tek yumurtam 16mm olmuş pazartesi tekrar gidicem 18mm olurmuş ögle dedi çatlatma ignesi vericem dedi

Eee ne güzel işte çatlatacakmış yumurtanı bak. Hayırlı haberlerini bekliyorum canım benim. İnşallah döllenir :) Allah sana sağlıklı evlatlar nasip eder :)

Eee ne güzel işte çatlatacakmış yumurtanı bak. Hayırlı haberlerini bekliyorum canım benim. İnşallah döllenir :) Allah sana sağlıklı evlatlar nasip eder :)

Evet Bitanem İnşallah pazartesi 18mm olur ignemi olurum ve Döllenir. Sende Salı günü bana yazmayı unutma İnşallah Saglıklı Yumoşların olur Ve hamiş Kalırız

Evet Bitanem İnşallah pazartesi 18mm olur ignemi olurum ve Döllenir. Sende Salı günü bana yazmayı unutma İnşallah Saglıklı Yumoşların olur Ve hamiş Kalırız

Tamam canım haber veririm bende sana salı günü. İnşallah ya inşallah yumurtalarımız döllenir de hamile kalırız. İkimize ve tüm isteyen herkese nasip etsin Allahım tez zamanda. Minik minik elleri düşünsene :) ye onları

Sorma Güzelim ya Hep onun Hayalini Kuruyoruz Eşimle Hani Böyle Minnacık Ayakları ve Elleri Öp Öp Doyma vallahi..
yanaklarını öpe öpe bir hal olurum herhalde
İnşallah Bebegim İnşallah

Sorma Güzelim ya Hep onun Hayalini Kuruyoruz Eşimle Hani Böyle Minnacık Ayakları ve Elleri Öp Öp Doyma vallahi..
yanaklarını öpe öpe bir hal olurum herhalde
İnşallah Bebegim İnşallah

Ben kucağımdan indirmem ki, eşime bile vermem bir şey olur diye :) o kocaman kocaman yanakları öp mis gibi cennet kokusunu içimize içimize çeke çeke bitiremeyiz sanırım. Allahım bize de nasip et tez zamanda yarabbim.

Amin Tatlım En kısa Zamanda... Çok Bekletmesin Bizi Artık

Selam tatlım gittim doktora bugün 18.5mm olmuş bu aksam ilişki sonraki gün yasak dedi çarşamba tekrar çağırdı yüksek ihtimalle çarşamba catlaticak sinir oldum ya git gel

Hala çatlatmadı mı... Sanırım kendiliğinden çatlamasını bekliyo. Belki kendiliğinden çatlar demiştir ilişki ile döllenmesini umdu sanırım. Çatlamazsa doktor çatlatır bu sefer yine ilişki ile döllenir bilmiyorum bakalım. Bende yarın gidicem bakalım bana ne dicek doktor.

sorma canım aklım karıştı bekleyelim dedi. sabırsızım ya.. cumartesi 18mm olsun çatlatırız dedi 18.5mm olmuş bucuguda var neyi bekliyoruz anlamadım. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ölçüm olacaktı dimi şeker senin?

Belki doktor kendiliğinden çatlar diye dememiştir bir şey. Bekle beklemekte yarar var. Bilmiyorum doktor 9 eylülde folikül dökülecek dediydi. Ne anlama geldiğini bilmiyorum :)

Belki doktor kendiliğinden çatlar diye dememiştir bir şey. Bekle beklemekte yarar var. Bilmiyorum doktor 9 eylülde folikül dökülecek dediydi. Ne anlama geldiğini bilmiyorum :)

Bakalim yarın ne diyecek inşallah olumlu olur bitanem folikül yumurtayı saran zar folikül dökülme demek yumurta demek sanırım :) hadi bakalım bende beklemedeyim kaşık agrim oluyor eğilip kalkarken hassasiyet o biçim yani :/

Birazdan gidicem bende hastaneye bakalım durumum ne olacak :) İnşallah olumlu olur canım benim yaa inşallahh :) bakalım ne olacak merak içindeyim

kızlar ya gecen ay klomen kullandım 24 nde adet olmam gerekıyodu 31 de evde test yaptım negatıf olunca tarlusal kullanmaya basladım ılac bıtelı 3gun ololdu toplamda adetım 16 gun gectı ama hala adet olamadımmm hamıle olma ıhtımalım varmıdır? test yapmayada korkuyorum artık bı bılgısı olan ve bu durumu yasayan varmı

Bende meraklandim şimdi çıkınca yaz olurmu?

Geldim hastanedennn :) Bilmiyorum sevinsem mi üzülsem mi ? İki tane yumurtam olmuş çok büyümüşler ama bir tanesi çok sağlıklı diğeri tembelmiş ne olacak bilmiyorum çatlatma iğnemi oldum cuma tekrar gidicem. Gün aşırı ilişki dedi bakalım ne olacak.

Üzülme tatlım bak ne güzel igneni de olmuşsun benimki de büyüdü ama çatlatmadi yarın gidicem. Endişeler gün aşırı çalışın inşallah tutar sen sıkma canını stres yaparsan olmaz cuma neden tekrar gidicen anlamadım bu arada iğneyi sen mi aldın ssk karşıladımi

Cnm en garantisi kan testi baya gecikmiş çünkü geç döllenme olsa cıkar diye biliyorum en iyisi bir kan testi yaptir

Canım benim stres yapmıyorum ama düşünmeden de edemiyorum tutunmayacak diye. Cuma tekrar gel dedi sanırım döllenme olacakmı olmayacakmı bakacak. Alttan muayene etti alttan ultrason ile yumurtalıklarıma baktı. Ssk karşılamıyor iğneyi. 68.50 kr verdim aldım hemen de yaptırdım. 16 saat sonra ilişkiye girin dedi. Sabaha karşı ilişkide bulunucaz bakalım. Sabaha doğru 4-5 gibi kalkıp ilişkiye giricem. Gün aşırı ilişki yapın dedi bakalım cuma günü ne dicek. Sana da yarın iğne yaparlar çatlatırlar. Benim de göbeğimden iğne vurdular.

Şekerim benim tek yumurtam var bende düşünüyorum ama kasmayalim kendimizi hımm iyi oldu öğrendiğim ona göre giderim hastaneye alttan baktığını biliyorum bnm de her girişimde alttan bakıp yumurta olcuyor. Inşallah tutar. Ikimizinde bende yarın gidicem bakalım inşallah catlatir 1 yumurtam var tek şans yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…