- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
valla ne bılım ole bı psikolojı var kı ben hepimiz hamıleymısız gıbı hıssedıom nıye bılmıom
ağrımaz o ılla olcak dıye bı sart yok pekı bu yesıl damarlar sıskın mı duruyo :)
adet oldun mu cnm noldu tarlusalın sonucukızlar ya gecen ay klomen kullandım 24 nde adet olmam gerekıyodu 31 de evde test yaptım negatıf olunca tarlusal kullanmaya basladım ılac bıtelı 3gun ololdu toplamda adetım 16 gun gectı ama hala adet olamadımmm hamıle olma ıhtımalım varmıdır? test yapmayada korkuyorum artık bı bılgısı olan ve bu durumu yasayan varmı
tamamdırrrr :)Şekerim benim gogusum büyük baya
Üç kisimlarina doğru yeşil damarlar belirgin suan bakıyorum da bide uclarin kenar kisimlari koyu kahvemsi gibi
Ayy inşallah canım inşallah. inşallah hepimiz hamile kalırız da sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.
tamamdırrrr :)
tamamdırrrr :)
Şekerim ya bişi sorucam karnım in altında şişlik hissediyorum ve su gibi akinti başladı dünden beri sık sık iç çamaşırı degistiryorum korkuyorum acaba mikrop mu kaptim ama kokusuz ve şeffaf ?
hamilesinnnnbelirtiler bunlar.
kokususz seffaf sa yanma ve kaşıntı yapmıosa bı sorun yoktur cnm ah bı gecsın zaman da öğrenın su bebişlerı :) bende pazartesı ıgneyı oldum bugun çatladı sanırım kasıgımda agrı ve sısık basladıŞekerim ya bişi sorucam karnım in altında şişlik hissediyorum ve su gibi akinti başladı dünden beri sık sık iç çamaşırı degistiryorum korkuyorum acaba mikrop mu kaptim ama kokusuz ve şeffaf ?
Acaba? Ben korkuyorum daha önce enfeksiyon kapmistim 1 kere idrarda açıyordu ve kokuluydu. Bu kokusuz şeffaf sanki altıma isiyorum :)
kokususz seffaf sa yanma ve kaşıntı yapmıosa bı sorun yoktur cnm ah bı gecsın zaman da öğrenın su bebişlerı :) bende pazartesı ıgneyı oldum bugun çatladı sanırım kasıgımda agrı ve sısık basladı
kokususz seffaf sa yanma ve kaşıntı yapmıosa bı sorun yoktur cnm ah bı gecsın zaman da öğrenın su bebişlerı :) bende pazartesı ıgneyı oldum bugun çatladı sanırım kasıgımda agrı ve sısık basladı
Ikokusuz ve şeffaf olması hamilelik döneminde adet gecikmesinden önceki belirtidir güzelim :)
Canım yanma ve kaşıntı yok.. oh şükür olmasın tatlım yaa evet catlamistir bendede ağrı olmuştu ilişki aksami anlamistim aynen ya bir gecsede ogrensek bebislerimizin varlığını
Aynen öğrensek de rahatlasak şöyle bir ohhh desek.
I
Inşallah şekerim sende varmı belirti ??
Ah ah geçsin diye kendimi evle meşgul ediyorum çamaşır katliyorum bir yandan dizimi izliyorum..
Belirti belirtiişte bir göğüslerim koyulaştı iki damarım var nurtopu gibi :) akıntım var. Birdeee kasık ağrım var temizlik vs. yapınca kasıktan şeyime inen bir sızı oluyor. O kadar.
Ne dizisi var kızbiz de eşimle süper dadıyı izliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?