- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
o zamn bu gebelık belırtısıdırrrr benımde hep hep dar yhaa ıkı doum yaptım halada dar anlamadım gıttı dr sormustu nasıl ilişkiye gırıyosun dıye sen normal doum yapamassın demıstı
inşallah ben zaten normal doum ıstıyom bebegımın tum acısını sancısını cekmek ıstıyom :)Yok kız yaparsın normal doğum rahim büyüyor ya rahim de genişliyor.
olsun yıne de ıyı bısey genıs olsaydı eşler rahatsız olurdu :)Bakalim şekerim pazar sabah inşallah testte belli eder kendini.. senden bendensin yani darlık konusunda :) ama çok şükür 2 gündür rahatım
Bende normal doğum düşünüyorum ama bakalım catalimiz nasıl :)inşallah ben zaten normal doum ıstıyom bebegımın tum acısını sancısını cekmek ıstıyom :)
uyyy hadı benımkıde genıslesın hadı yhaa nolurrr :)
olsun yıne de ıyı bısey genıs olsaydı eşler rahatsız olurdu :)
benım kı 4bucuk bes gıbı gelıo normalde ama ıdarecı oldu bu sene md. yrdcısı oldu mıllı egıtımde hep geç gelıo en az 7 benımkı de o saate kadar kalkarız yhaaa amannnnnn keyfımız bozulmasınyat güzelim yat aman yaparız boşver daha çok var kocislerin gelmesine benimki 8 gibi geliyor suan useniyorum hiç kaldiramam totomu
ufff hemde nasılll :) bılmem mıAma bazen can yakıyor çok dar oluşu
inşallah ben zaten normal doum ıstıyom bebegımın tum acısını sancısını cekmek ıstıyom :)
dene bakalım sekerım ınsallah rahmın buyumustur :)Biz kaç gündür ilişkiye girmiyoruz. Eşim grip olduğu için :) Bende denicem bakalım direk girince dar mı geniş mi. Normalde benim direk girince acıyordu yeterli uyarılma olmuyor sanırım. Evlendiğimden beri ilk girince hep acıyordu sonra sonra acıyordu. Denicem bende ilişkiye girince de eşim bir iyileşsin artık
ewet hem anne hem bebek ıcınde saglıklı oln normal dogum ama tabı nasıl gelecegıne bebek karar verırcek :)Bende normal doğum istiyorum daha çabuk ayağa kalkar bebeğimle ilgilenirim. Eğer sezeryan olursam bebeğimi kucağıma alamamaktan korkuyorum :s...
dene bakalım sekerım ınsallah rahmın buyumustur :)
ewet hem anne hem bebek ıcınde saglıklı oln normal dogum ama tabı nasıl gelecegıne bebek karar verırcek :)
onu sn haftalarda muayene edıp olçuolar ınsallah guzelce geniştirler de normal doum yaparızBende normal doğum düşünüyorum ama bakalım catalimiz nasıl :)
heeeeee douraMASSın kı o zaman allah hayırlısını versın doumlarımız bı cırpıda olsun ınsallahhhhhhbevet bebeğimiz karar vericek :) kızz benim ikiz olursa ben normal doğuramam ki :)
ağrımaz o ılla olcak dıye bı sart yok pekı bu yesıl damarlar sıskın mı duruyo :)İnşallah canım ya. sağ göğsüm de iki yeşil damar ve göğüs ucu koyulaşmam var. sol göğsümde aynı. işte elektrikli süpürge ile süpürürken sol kasığımdan şeyime kadar ağrı girdi batmalar var. Ama göğüslerim ağırmıyo sızlamıyo.
heeeeee douraMASSın kı o zaman allah hayırlısını versın doumlarımız bı cırpıda olsun ınsallahhhhhhb
valla ne bılım ole bı psikolojı var kı ben hepimiz hamıleymısız gıbı hıssedıom nıye bılmıomBiz bir hamile kalalım da doğumu 8 ay sonra düşünürüz
Şekerim bak bunu senden öğrendim valla bu konu hakkında pek bilgim yok. Bu arada benim ateş basmalari devam ediyor acaba ne zaman sonecek atesim?onu sn haftalarda muayene edıp olçuolar ınsallah guzelce geniştirler de normal doum yaparız
ağrımaz o ılla olcak dıye bı sart yok pekı bu yesıl damarlar sıskın mı duruyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?