- 30 Haziran 2013
- 21.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.898
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
bende hemen netten arastırdım çok kıvamlıydı zaten kıvamlı olunca safı sperm oluyomus iyiymiş yanı sıvı olunca prostat sıvısı cok sperm sayısı az oluyomus sıvı olduu ıcın de dısarı cıkıomus hadı hayırlısı bakalım :)ilki benimde öyle oldu hepsi içeri girdi hatta sabaha kadar yattım ben. sonra yaptığımız da hep yarısı içeri gitti yarısı dışarı çıktı.
nasıl yanı rahım ıcı kalınlıgımı
he yavvv kalkıp temızlık yapıcam bende kalkamıom korkuda asa dusmesınler dıye ama ben horon tepsemde dusmezler bılıyorum ama yıne de ınsan korkuoCanım geçmiyor vakit gecsede test yapsak
bende hemen netten arastırdım çok kıvamlıydı zaten kıvamlı olunca safı sperm oluyomus iyiymiş yanı sıvı olunca prostat sıvısı cok sperm sayısı az oluyomus sıvı olduu ıcın de dısarı cıkıomus hadı hayırlısı bakalım :)
Dikkat et bakayım günden güne nasıl ?
cınsel uyarılma olunca o genısler ve uzar kı aynı erkekte nasıl sertleşme oluyosa bızımkıde ıcerde vajına uzuyo genıslıo acaba bu bekleme surecınde olunca mı gebelık belırtısı oluyomusRahim içi kalınlığı değil canım vajina içi genişliyor. E ilişkiye girince rahatlıkla giriyor
hadi kalalım olsun artık topıgımızde 3uz bebısler douralım :)Hamile kalalım artık bence
cınsel uyarılma olunca o genısler ve uzar kı aynı erkekte nasıl sertleşme oluyosa bızımkıde ıcerde vajına uzuyo genıslıo acaba bu bekleme surecınde olunca mı gebelık belırtısı oluyomus
hadi kalalım olsun artık topıgımızde 3uz bebısler douralım :)
Bende useniyorum tatlım kalkmaya vallah uyandım müge anlı yi izliyorum :)he yavvv kalkıp temızlık yapıcam bende kalkamıom korkuda asa dusmesınler dıye ama ben horon tepsemde dusmezler bılıyorum ama yıne de ınsan korkuo
sen hamılesın yhaaaaa buldum ben senı :) bende oyle olmustum ıgneden sonra gece kç defa tubvalete kaktıımın haddı hesabı yoktu :) hamıle bayaannnAllah allah dur bende araştıram en dikkat ettiğimiz şey bu oldu sonra sık tuvalete gittiğimi eşim söyledi gece kaç defa çıktığımi bilmiyorum 10 dk 1 felan sıvı alimim yok ama sonra göğüslerim sonra yüzümde sivilceler
cınsel uyarılma olunca o genısler ve uzar kı aynı erkekte nasıl sertleşme oluyosa bızımkıde ıcerde vajına uzuyo genıslıo acaba bu bekleme surecınde olunca mı gebelık belırtısı oluyomus
tvyı hıc acmadım daha farmvılle oynuyom hayvanlarımı belledım yemek yaptım oo bıssuru iş yaptım burdayım ole valla daha koltuktan hiç kalkmadım bı keyfım gelırse yatıs pozısyonumu degıstırcemBende useniyorum tatlım kalkmaya vallah uyandım müge anlı yi izliyorum :)
Ay şekerim ağzından bal damliyor inşallah inşallahsen hamılesın yhaaaaa buldum ben senı :) bende oyle olmustum ıgneden sonra gece kç defa tubvalete kaktıımın haddı hesabı yoktu :) hamıle bayaannn
o zamn bu gebelık belırtısıdırrrr benımde hep hep dar yhaa ıkı doum yaptım halada dar anlamadım gıttı dr sormustu nasıl ilişkiye gırıyosun dıye sen normal doum yapamassın demıstıCanım benim hep dar ne kadar uyarilsamda gene daar di ama bizim dikkatimizi çekti 2 gündür genislemis
Canım benim hep dar ne kadar uyarilsamda gene daar di ama bizim dikkatimizi çekti 2 gündür genislemis
ınsallahhhh ınsallahhhhhAy şekerim ağzından bal damliyor inşallah inşallah
tvyı hıc acmadım daha farmvılle oynuyom hayvanlarımı belledım yemek yaptım oo bıssuru iş yaptım burdayım ole valla daha koltuktan hiç kalkmadım bı keyfım gelırse yatıs pozısyonumu degıstırcem
o zamn bu gebelık belırtısıdırrrr benımde hep hep dar yhaa ıkı doum yaptım halada dar anlamadım gıttı dr sormustu nasıl ilişkiye gırıyosun dıye sen normal doum yapamassın demıstı
uyyy hadı benımkıde genıslesın hadı yhaa nolurrr :)rahim geri çekildiği için ve rahim büyüdüğü için vajina da genişliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?