- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
Yapiyo sanirim bende bu ay kullandim ayni sikayet bendede war goren hamilemïsin dye soruyo
Hayirlsi insallah bende kullandm gecen ay adetim 10gun gecti suan 3gun once test yaptm negatif tarlusal kullanym 3gundur daha olmadm
Ben kulkandim adete yakin zaten karnim siser normalde biraz daha fazla sisti klomen le
Ïnsallah canim ya artik dusunmekten kafa beyin kalmadi artik bizimde bebislerimiz gelsin tez zamandaQUOTE="yesimtn, post: 36751844, member: 622419"]Hayırlısı olsun canım ya. İnşallah Allah tez zamanda bebeklerimize kavuşturur bizi.
SUOTE="yesimtn, post: 36770860, member: 622419"]Ïnsallah canim ya artik dusunmekten kafa beyin kalmadi artik bizimde bebislerimiz gelsin tez zamanda
Kızlar bir şey soracağım,
Klomen karın şişliği yapar mı?
Canım evet malesef yapio benimde yaptı şişlik patliycam. Yarın tekrar bakıcak yumurtama inşallah biraz daha büyümüştur müdahale etsin
Bende çok şiştim. Hamile gibi göbeğim ya. Git bakalım canım inşallah yumurtan büyümüştür de çatlatır yarın. Sende bebişine kavuşursun... Allah hepimize yardım etsin.
Amin bitanem inşallah catlatir sıcaklık basıyo kaşık agrim da var sanki regl olmuşum gibisende bana yazmayı unutma olurmu gidince
amin insallah bize kalan dua etmek
Stres yapmamak elde deilki walla 2gundur sïkíntïdan ucuk cikti benden sonra evlenenlerin cocuklarini gordukce daha da uzululyorum guzel allahim bizimde yuzumuzu guldurur insaĺĺah
Valla bana da çok sıcak basıyo, dururken terliyorum su içinde kalıyorum. Sanki vücudumdan ateşler çıkıyormuş gibi hissediyorum. Bir kaç günden beri böyleyim. Kasıklarda da batma oluyor bakalım salı günü doktor ne dicek.
Aynen şekerim ya klimayi açıyorum fayda etmiyor normalde hiç terlemem kolay kolay şimdi su gibi oluyorum kaç defa duşa girdigimi bilmiyorumklomen den mi acaba biteli baya oldu ama
Canım Gittim 14mm olan tek yumurtam 16mm olmuş pazartesi tekrar gidicem 18mm olurmuş ögle dedi çatlatma ignesi vericem dediBenim bu sabah bitti klomenim. Klomen den sanırım. Kendimi çok yorgun hissediyorum bugün. Sen bugün doktora gidicektin dimi. Doktor ne dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?