• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile kaçıncı ayda hamile kaldınız

elifkaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar selam bu ay klomen kullandım 2 yumurta 19 mm dedi doktor ilişki önerdi iğne vs vermedi sizce neden ilk kez kullandım ilacı. Kaçıncı denemenizde gebe kaldınız ilaçla

Kızlar selam bu ay klomen kullandım 2 yumurta 19 mm dedi doktor ilişki önerdi iğne vs vermedi sizce neden ilk kez kullandım ilacı. Kaçıncı denemenizde gebe kaldınız ilaçla
Merhaba canım benim de ilk kullandığımda iğne vermemişti ama yumurtam kendiliğinden çatladı ve gebelik oluşmuştu ama kimyasal gebelikmiş maalesef. Yani yumurta kendiliğinden çatlarsa iğne vermeyebiliyor doktorlar

Merhaba canim bende gectigimiz ay klomen kullandim 3 yumurtam buyumus catlatma ignesi vermedi ama hamile kalamadim, bu ay tekrar kullandim ama dusuk dozda verdi 2 yumurtam buyumus (24mm ve 26mm) yine catlatma ignesi vermedi suan adetime 12 gun kaldi beklemedeyim, doktor guzel buyumus dedi ama icime suphe dustu sizce 24 26 mm cok buyuk degilmi ? kiste donusurmu bu ?

Merhaba canim bende gectigimiz ay klomen kullandim 3 yumurtam buyumus catlatma ignesi vermedi ama hamile kalamadim, bu ay tekrar kullandim ama dusuk dozda verdi 2 yumurtam buyumus (24mm ve 26mm) yine catlatma ignesi vermedi suan adetime 12 gun kaldi beklemedeyim, doktor guzel buyumus dedi ama icime suphe dustu sizce 24 26 mm cok buyuk degilmi ? kiste donusurmu bu ?
merhaba bende bu ay letu kullandım ve 25 mm bir yumurtam olduğunu öğrendim bugün bana çatlama iğnesi verdi ama malesef ben bulamadım hiç bir yerde eczanede depolarda dahi yok umarım kiste dönüşmez banada biraz büyük gibi geldi ama bilmiyorum cuma günü gel bakalım dedi çaylayıp çatlamadığına umarım çatlar

Back
X