Klomen ile hamile kalınır mı

gizem97

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
100
22
18
27
Arkadaşlar merhaba klomen kullanıyorum ve bu ay 2. Kutum genelde adet düzensizliğim vardı geçen aylarda hep doğum kontrol hapı kullandım son 3 aydır en fazla 8 gün gecikti adetim gelcen ay klomen kullandım adet oldum bu ay kullandım adetime var daha dalar kasık ve bel agrım başladı sizce hamile miyim hamilelik belirtisimi acaba ?

Yumurtlamayı takip ettiniz mi? Klomen yumurtaların olgunlaşmasını uyarıyor eğer yumurtlama olduysa hamile olabilirsiniz

Cevabın için teşekkür ederim bende ara ara batma gibi hisler oluyor ama anlık, ağrı denecek gibi değil gerçi benim daha 12 gün var bat a. Acaba bu kadar erken gebelik ihtimali var mıdır

3ay klomen kullandım. İlk 2 ay ovitrelle iğnesi de oldum ama 3 ayda kist oluşmuştu iğne vermedi doktor. Bende rahat davrandım. Sonraki 3ay için hazırlık yapmaya başladım. O ay meğerse hamile kalmışım.

Düşünmemeye ve kafaya takmamaya bakin. Bizde bir sağlık sorunu yoktu 1 yılı aşkın olmayınca klomen kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…