- Konu Sahibi Emineyigit02
-
Bende 4 nisanda iğne oldum pcosum 3 tane yumurtam vardı klomende kulladım. Heycanla bekliyorum şimdilik çok belirgin belirtim yok göğüsümün ucu büyüdü sadeceBen de kolomen kullandım ve 2 gün önce çatlama iğnesi oldum. Sizin nasıl gidiyor acaba merak ettim
Merhaba sizin aşılama mı olmuştu yoksa doğal yolla mı gebe kaldınızKlomen ve çatlatma iğnesi ile gebe kaldım
Test yapmana az kalmış inşallah tutar biz de sevinç haberlerimizi paylaşırızBende 4 nisanda iğne oldum pcosum 3 tane yumurtam vardı klomende kulladım. Heycanla bekliyorum şimdilik çok belirgin belirtim yok göğüsümün ucu büyüdü sadece
İnşallah aminTest yapmana az kalmış inşallah tutar biz de sevinç haberlerimizi paylaşırız
Bn dostinex kullanarak hamıle kldımMerhaba kızlar benim 1 oğlum var 6 senedir korumasız ilişki vardı taki 1,5sene öncesine kadar bebeğim olmuyodu. Geçen sene Kasım ayında hamile kaldım ama tansiyon hastası olduğum için 2,5 aylıkken bebek karnımda öldü kürtaj oldum onun üzerine 2 defa da kimyasal gebelik geçirdim. Ve tekrardan korunma olmamasından rağmen bebek olmuyodu doktora gittim klomen başlattı bugün üçüncü gün klomen içmemin..bana 14. Gün gel dedi sadece klomenle hamile kalan varmı yoksa muayenede yumurtalıkların durumuna göre çatlatma iğnesi verir mi devlet hastanesi olduğu için pek sağlıklı bilgi de vermiyolar
Klomenden önce yumurtalarınıza bakıldı mı oluşumlarına vs?merhaba bende klomen kullandım doktora gittiğimde doktor 3 güzel yumurtan oluşmuş dedi ilişki günleri yazdı ve progestan ilaç verdi tutunmasını sağlıyormuş sanırım.Bu şekilde hamile olanlar var mı acaba? bat 24nisan
Klomenden önce yumurtalarınıza bakıldı mı oluşumlarına vs?merhaba bende klomen kullandım doktora gittiğimde doktor 3 güzel yumurtan oluşmuş dedi ilişki günleri yazdı ve progestan ilaç verdi tutunmasını sağlıyormuş sanırım.Bu şekilde hamile olanlar var mı acaba? bat 24nisan
evet öncesinde de doktoruma gitmiştim yumurtalarımda herhangi bir sorun olmadığını söylediKlomenden önce yumurtalarınıza bakıldı mı oluşumlarına vs?
Çünkü bana hiç öncesinde öyle bir takip yapılmadan direk klomen verildi pcoslu olduğum için. Ama ben insülinimi kontrol altına alıp kilo vermiştim. Meğer hiç gerek yokmuş klomene. O ay bende kist yaptı durduk yere. Kullanmasam olmazmış mesela. Bir daha da kullanmadım. Kilo da verince kist oluşumu durdu. Rahim filmi çekildim direk. kanallarım açık çıktı. O ay da hamile kaldım. Klomeni kafasına göre veren doktorlara da güvenmemeyi öğrendim
O zaman neden klomen kullandırıyor? Klomen yumurtanın büyümesi için kullanılıyor. Gereğinden fazla büyürse de kist yapıyor.evet öncesinde de doktoruma gitmiştim yumurtalarımda herhangi bir sorun olmadığını söyledi
süreci hızlandırmak için sanırım çünkü gebeliğe engel bir şey olduğunu düsünmüyorumO zaman neden klomen kullandırıyor? Klomen yumurtanın büyümesi için kullanılıyor. Gereğinden fazla büyürse de kist yapıyor.
Gebelik varmı sizce t çizgisi silik çıktı bat 21 nisan yani adetime 4 gün varTest yapmana az kalmış inşallah tutar biz de sevinç haberlerimizi paylaşırız
Canım idrarı çok mu damlattın var gibi görünüyor ama elinde test varsa tekrarla bence inşallah vardır hayırlı olsun kuzucumGebelik varmı sizce t çizgisi silik çıktı bat 21 nisan yani adetime 4 gün var
Aynenn çok damlattım valla elimde test yok yarın kan vercem inşallah vardırdırCanım idrarı çok mu damlattın var gibi görünüyor ama elinde test varsa tekrarla bence inşallah vardır hayırlı olsun kuzucum
Çok damlattığın için biraz karışmış ama yukarıdan bakınca ikinci çizginin başlangıcı gözüküyor. İnşallah vardır varsa eğer kendim hamileymişim gibi sevinirimGebelik varmı sizce t çizgisi silik çıktı bat 21 nisan yani adetime 4 gün var
Ayy canımsın o güzel kalbinden öpüyorum. Kan verecem bugün inşallah vardırdırÇok damlattığın için biraz karışmış ama yukarıdan bakınca ikinci çizginin başlangıcı gözüküyor. İnşallah vardır varsa eğer kendim hamileymişim gibi sevinirim
Canım hayırlı bi gelişme var mı?Benimde bir oğlum var 7 yaşınada bnde bir gebelik geçirdim ama iki aylıkken gelişmedi kürtaj oldum sonra iki yıl boyunca olmadı geçen ay Dr gitim klomen başladık 5 gün kullandım 10. Gün yani bugün kontrol gitim 3 tane gelişmiş dedi çoğul olma riski var dedi iki gün sonra ilişki önerdi umarım hamile kalırım bnle eşimden çok oğlum artk inanılmaz soruyo her gün evde kardeş konusu artk olsun odamı bile vercem söz diyoinşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Canım kaset testte çift çizgi çıktı kan verdim sonucu bekliyorum. Evet günde 2 adet içtim sancı da hafif bel ağrısı vardı bendeCanım hayırlı bi gelişme var mı?
Günde 2 mi içtin ve sanci yapiyor muydu klomen?
Ya çok mutlu oldum hayırlı olsun inşCanım kaset testte çift çizgi çıktı kan verdim sonucu bekliyorum. Evet günde 2 adet içtim sancı da hafif bel ağrısı vardı bende
Hadi bize güzel haberi verAyy canımsın o güzel kalbinden öpüyorum. Kan verecem bugün inşallah vardırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?