Çok üzüldüm canım bende bir düşük geçirdim kalp atışını duyamadık. 8-9 ay geçti üstünden tekrar hamile kalamdım.Çatlatma iğnesi ile de olmadı. Şimdi ilk defa klomen deniyorum. Bende bu ayı heyecanla beklliyorum.Tarihlerimiz birbirine cok yakın inşallah ikimizde hayırlı güzel haberleri alırız.Merhaba canım ilk gebeliğim klomen ile oldu ilk kullandığım ay kaldım hatta ikizdi. O ay doktor klomeni kullan su tarihlerde gel demişti gitmiştim ama yumurta buyumemis bu ay olmaz demişti diğer ay tekrar yapalım dedi ama o ay hamile kaldım mucize gibi Ama 5 aylık olunca sezeryan ile doğum yaptım suyum geldi. Tekrar 4 ay sonra klomen kullandım kendim tabi doktora gitmeden O ay yumurtlama oldu catlamada olfu ama gebe kalamadim. Diğer ay kendiliğinden hiç bişey kullanmadan tekrardan gebe kaldım. Sonra oda 9 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum bı kaç ay sonra yine kendim femara aldım eczaneden kullandım yine yumurtlama ve çatlama oldu ama yine hamile kalamadimm üzerinden 6 ay geçti simdi yeniden bebek calismalarina başladık adetin 5.gunu klomen verdi doktor ama ben 3.gunu başladım yumurtalarim geç buyuyo zaten diye cumartesi bitti ve cuma günü kontrole gidicem şuan adetin 9.gunundeyim bakalım bu ay beni neler bekliyo bende heyecanla bekliyorum.
İnşallah canım benim Mart ayına hayırlı bı giriş yaparız inşallah ikimizede etki eder tarihlerimiz evet çok yakın bana femara etki etmemişti inşallah klomenden umutluyumÇok üzüldüm canım bende bir düşük geçirdim kalp atışını duyamadık. 8-9 ay geçti üstünden tekrar hamile kalamdım.Çatlatma iğnesi ile de olmadı. Şimdi ilk defa klomen deniyorum. Bende bu ayı heyecanla beklliyorum.Tarihlerimiz birbirine cok yakın inşallah ikimizde hayırlı güzel haberleri alırız.
Herkes klomenin daha etkili bir ilaç olduğunu söylüyor femaraya göre. Sen klomeni kullanırken açık kahverengi yoğun bi akıntı oldu mu su gibi ?İnşallah canım benim Mart ayına hayırlı bı giriş yaparız inşallah ikimizede etki eder tarihlerimiz evet çok yakın bana femara etki etmemişti inşallah klomenden umutluyum
Çoğunluk femara diyo ama bencede klomen daha etkili yani bana gerçekten faydası oluyo öyle düşünüyorum. Kahve değil de su gibi akıntim var ama birliktelik oldu sperm akıntısı mi normal vajinal mi çok anlayamadımHerkes klomenin daha etkili bir ilaç olduğunu söylüyor femaraya göre. Sen klomeni kullanırken açık kahverengi yoğun bi akıntı oldu mu su gibi ?
Benimde birliktelikten sonra sonra başladı dün akşam bi oldu. Bi de bugün sabah sonra bitti. Acaba yumurta mı çatladı diye düşündüm ama adetimde daha yeni bitti 1-2 gün felan olacak biteli.Çoğunluk femara diyo ama bencede klomen daha etkili yani bana gerçekten faydası oluyo öyle düşünüyorum. Kahve değil de su gibi akıntim var ama birliktelik oldu sperm akıntısı mi normal vajinal mi çok anlayamadım
Aynen canım benimde aynısı oldu dedim yumurtlama mi oldu ama olamaz çok zor yani ama resmen şeffaf uzayan akıntı sanırım sperm akintisiBenimde birliktelikten sonra sonra başladı dün akşam bi oldu. Bi de bugün sabah sonra bitti. Acaba yumurta mı çatladı diye düşündüm ama adetimde daha yeni bitti 1-2 gün felan olacak biteli.
Peki bu süreçte belirli bir ilişki rutini var mı, çatlatma iğnesinde olduğu gibi.Aynen canım benimde aynısı oldu dedim yumurtlama mi oldu ama olamaz çok zor yani ama resmen şeffaf uzayan akıntı sanırım sperm akintisi
Yok canım valla yeni adetten çıktım.gelisi güzel canımız istediğinde yaptık ama normal de iki güne bı diyolar ama çalışıyorum zor oluyo valla o yüzden hem klomen hem ovulasyon testi aldım bakalim ikisini bir goturucem yumurtla.gordugumde Protestana baslicam ve bı hafta sonra progesteron baktırcam.bakalim gerisi Allah kerim ya elimden geleni yapmak istiyorum. Bu ay adetle birlikte multivitamin aldım OMEGA aldım ayriyeten folik asit ve coraspirn kullaniyorum ve poliskistik olduğu için metformin kullanıyorum. Allahim nasip etsinPeki bu süreçte belirli bir ilişki rutini var mı, çatlatma iğnesinde olduğu gibi.
Amin canım amin insallah valla bende senin gibi çalısıyorum güne bir, gün aşırı zor oluyor gercekten. Ben yaklaşık 3 ay omega b12 folik asit kullandım ama en önemlisi d vitamini. D vitamini kullanmaya başla bence sende. Doktorum bana günde 9 damla dedi. Şuan bir tek onu içiyorumYok canım valla yeni adetten çıktım.gelisi güzel canımız istediğinde yaptık ama normal de iki güne bı diyolar ama çalışıyorum zor oluyo valla o yüzden hem klomen hem ovulasyon testi aldım bakalim ikisini bir goturucem yumurtla.gordugumde Protestana baslicam ve bı hafta sonra progesteron baktırcam.bakalim gerisi Allah kerim ya elimden geleni yapmak istiyorum. Bu ay adetle birlikte multivitamin aldım OMEGA aldım ayriyeten folik asit ve coraspirn kullaniyorum ve poliskistik olduğu için metformin kullanıyorum. Allahim nasip etsin
Aynen canım d vitamini çok önemliymiş. Damlatma olayını ben unutuyorum ya acaba hapı yok Miki alsakAmin canım amin insallah valla bende senin gibi çalısıyorum güne bir, gün aşırı zor oluyor gercekten. Ben yaklaşık 3 ay omega b12 folik asit kullandım ama en önemlisi d vitamini. D vitamini kullanmaya başla bence sende. Doktorum bana günde 9 damla dedi. Şuan bir tek onu içiyorum
Sanırım hep damla şeklinde. Hapını daha önce hiç görmedim.Aynen canım d vitamini çok önemliymiş. Damlatma olayını ben unutuyorum ya acaba hapı yok Miki alsak
Merhaba, acaba reglimin son gününe denk geldiği için mi rengi kahverengine dönüktü bilemedim. İnşallah hayırlı güzel haberlerini alırız canım.Merhaba ben de geçen hafta klomen kullandım bugün çatlatma iğnesi oldum benim de kullanırken su gibi bi akıntı olmuştu ama şeffaftı
Merhaba, acaba reglimin son gününe denk geldiği için mi rengi kahverengine dönüktü bilemedim. İnşallah hayırlı güzel haberlerini alırız canım.
Olabilir aynen gidince muayeneye onuda soracam. Çatlatma iğnesi geçen ay vuruldum bende. Ama klomen kullanmamıştım. Maalesef regl oldum. Umarım klomenle daha iyi bir sonuç alabiliriz. Bende şişkinlik ve cok bulantı olmuştu. Sende var mı iğneden sonra belirtilerİnşallah şifa olur ikimiz için de hayırlı haberler alırız bu ay
Evet ondan da olabilir ben 5. Gün başlamıştım lekelenme devam ediyordu. Regl tamamen bitip lekelenme mi başladı yoksa bitmeden devam mı etti? yumurtlama kanaması da olabilir. Yine de bi doktora sor bence. Benim normal zamanda geçen aylarda aralarda kahverengi akıntı oluyordu yumurtlama kanaması demişti
Biraz şişkinlik ve kaşık ağrısı var gibiOlabilir aynen gidince muayeneye onuda soracam. Çatlatma iğnesi geçen ay vuruldum bende. Ama klomen kullanmamıştım. Maalesef regl oldum. Umarım klomenle daha iyi bir sonuç alabiliriz. Bende şişkinlik ve cok bulantı olmuştu. Sende var mı iğneden sonra belirtiler
merhaba benim eşimde de sıkıntı var 2 haftadır falan takviye alıyor o da ileri hızlı sperm sayısı çok düşük çıkmıştı sizin eşinizin sıkıntı neydi acaba ve ne kadar kullanmıştı takviye? pek umudum yoktu bu ay ama sizin yazdığınızı okuyunca içimde bir umut yeşerdi :) klomen ile ikiz olasılığı yüksek oluyor sanırım annem de hep yıllardır ikiz olsun diye dua eder bana:)Geçen sene klomen kullaandım. Eşimde de sıkıntılar vardı takviye alıyordu. Daha tedavisi bitmeden ben klomen kullaandığım ay gebe kaldım. O sırada yummurtlama takibimi kendim yaptım. Şehir değişikliği yapıp küçük bir şehre gittiğimiz için doktora gidemedim. Ki zaten doktorum da gel dememisti. O ay yumurtlama günlerini ve çatlama gününü kendim değerlendirmistim. 10. Haftamda da ikiz olduğunu öğrendim.