Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün gittim sadece 2 yumurtam büyümüş cuma günü asilama yapacaklar ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırızben bir kere aşılama oldum olmadı yine başladım son kez klomen kullandım günde 1 adet cuma kontrolüm var
benim geçen 1 adet büyümüştü yarın gidicem bende bakalım nolmuş inşallah canım benim ümidim yok ama bilmiyorumBende bugün gittim sadece 2 yumurtam büyümüş cuma günü asilama yapacaklar ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız
Naptin canım son durumun nedirbenim geçen 1 adet büyümüştü yarın gidicem bende bakalım nolmuş inşallah canım benim ümidim yok ama bilmiyorum
Pazartesi öğlen aşılama yapıldı canım beklemedeyimNaptin canım son durumun nedir
Hadi hayırlısı bakalım benimde bugün 6. Günüm 12.gun test yapicamPazartesi öğlen aşılama yapıldı canım beklemedeyim
Senin ilk zamanlar herhangi bi agrın oldumu benim aşılama oldugu akşamdan beri belim agrıyor iğnenin etkisi galibaHadi hayırlısı bakalım benimde bugün 6. Günüm 12.gun test yapicam
Benim asilama da çok ağrılı geçti ilk gün zaten kanamam oldu yürümekte oturmakta zorlandım 2 gün biraz daha hafifledi ama ben 3 gün yattım bugün 6. Günüm sadece regli olacakmışım gibi ağrı oluyor arada o kadarSenin ilk zamanlar herhangi bi agrın oldumu benim aşılama oldugu akşamdan beri belim agrıyor iğnenin etkisi galiba
Evet canım kontrole gittiğimde kac yumurta geliştiğine bakıp sonra kanda değerimi baktı catlatma iğnesi verdi 2 gün sonra aşılamaya gittimKizlar bende Pazartesi asilama yaptiricam inşallah oncesinde estradiol baktimi doktorunuz
Kac cikti degeriniz benim biraz dusuk cikti 1 yumurta kaliteli digerleri bos olabilir dedi yarin çatlatma ignesi vurucam rabbim hepimizin yardimcisi olsunEvet canım kontrole gittiğimde kac yumurta geliştiğine bakıp sonra kanda değerimi baktı catlatma iğnesi verdi 2 gün sonra aşılamaya gittim
Benim 2 yumurta gelişti biri 21 diğeri 23 değerim de 321Kac cikti degeriniz benim biraz dusuk cikti 1 yumurta kaliteli digerleri bos olabilir dedi yarin çatlatma ignesi vurucam rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Senin kaçKac cikti degeriniz benim biraz dusuk cikti 1 yumurta kaliteli digerleri bos olabilir dedi yarin çatlatma ignesi vurucam rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Benim bakmıyor canımKizlar bende Pazartesi asilama yaptiricam inşallah oncesinde estradiol baktimi doktorunuz
Nasılsın canım ağrın devam ediyor muBenim bakmıyor canım
evet hala ara ara belim agrıyor birde kasıgım agrıyor hafif sol tarafımda agrı yumurtam sol taraftaydıNasılsın canım ağrın devam ediyor mu
Ben klomen kullanmıyorum gonalf ve femara kullandim oncesinde 5 yumurtam olustu son durum olarak 3e dustu şimdi 18 18 ve 17 estradiol 206 cikti dr biri iyi ikisi buyuk ihtimalle bos dedi yani biraz moralim düştü acikcasi geriden gelenlerde var bugun son kez gonalf vurucam yarin catlamaya gecicemSenin kaç
Önceki asilaman da böyle ağrın olmuşmuydu benimde aynı ya ara ara batma oluyor bide 2 gündür akintim var geceleri yoğun oluyor progesteron fitil olarak kullanıyorum o mu yapıyor acaba yoksa gebelik mi bilmiyorumevet hala ara ara belim agrıyor birde kasıgım agrıyor hafif sol tarafımda agrı yumurtam sol taraftaydı
Kac yumurtaniz olustuevet hala ara ara belim agrıyor birde kasıgım agrıyor hafif sol tarafımda agrı yumurtam sol taraftaydı