Gebeliğe Hazırlık Klomen ile adetin 10. Günü yumurtlama normal mi ???😣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cgdm2537

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
883
702
18
32
Kızlar klomen kullanıyorum 5. Günü doktora gittim 15 mm yumurtan var dedi. Gün aşırı ılıskı dedi. Ve bugun ovulasyon testi yaptım koyu çıktı yanı yumurtlama 🥺canım sıkıldı açıkcası yumurtam neden erken büyüdü sizce sorun mu bu??? 10. Gunde yumurtlama olup hamıle kalan varmı?? Canım çok sıkkın yardım edin bu ay da olmayacak galıba 😣😣😣

Korkma canım inşallah bi sıkıntı yoktur bence..dr bana da yumurtalarımı büyütmek için gonal f iğneleri verdi ve normalde 14. Gün yumurtam çatlar ama çatlatma iğnesiyle 12.gün çatladı.zaten kontrollü gebelik yapmaya çalışıyorlar ..benim de bugün aşılamamın 11.günü ve çok sıkıntılıyım tutumu acaba diye umarım ikimizde bu ay müjdemizi alırız🙏

Korkma canım inşallah bi sıkıntı yoktur bence..dr bana da yumurtalarımı büyütmek için gonal f iğneleri verdi ve normalde 14. Gün yumurtam çatlar ama çatlatma iğnesiyle 12.gün çatladı.zaten kontrollü gebelik yapmaya çalışıyorlar ..benim de bugün aşılamamın 11.günü ve çok sıkıntılıyım tutumu acaba diye umarım ikimizde bu ay müjdemizi alırız🙏
Insallahhh canım bu ay mujdelı haber alalım ıkımızde rabbım daha fazla aratmadan doldursun kucagımızı inşallah emeklerımızz sabırlarımız boşa gitmesin🙏🏻♥️

A

Amin amin ..o kadar korkuyorum ki yine bunca belirtiye rağmen negatifi görmekten😞
Geçen ay bana da oldu böyle bütün belırtıler vardı testte silik gördüm ama hamıle degıldım adet oldum kmyasal dur belkı dedım ama kanda 0 çıkmıştı . Umarım bu ay hamıle kalırız artık ben test yapmayacam zaten kendını bellı eder 😣😣😔

Geçen ay bana da oldu böyle bütün belırtıler vardı testte silik gördüm ama hamıle degıldım adet oldum kmyasal dur belkı dedım ama kanda 0 çıkmıştı . Umarım bu ay hamıle kalırız artık ben test yapmayacam zaten kendını bellı eder 😣😣😔
Umarım canım inşallah.. haber ver bana merak ederim..Rabbim gönlümüze göre versin inşallah🙏💝

Back