- Konu Sahibi firstheaven
evet önemli ama düşünemden olmuyor ki olumlu da düşünmeye çalışıyorum olumsuz da ama merak ediyo insan ondan hep aklımda düşünmeden yapamıyorum. pazartesiyi bekliyorum şimdi biran önce ilaca başlıyayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bugün başla 5 gün içivceksin ve hergün aynı saaatteKizlar merhaba bende klomen kullanmaya baslayanlardan biriyim bugun doktora gittim testler yapildi temiz dogurganlikta sorun yokmus.fakat hamile kalamadigim icin klomen verdi bugun adetin ucuncu gunu test gunu ben klomene ne zaman basliycam bugun mu sormayi unuttum size sormak istedim bilen varmi yada yagrin doktorumu aramaliyim ??
hanımlar sperm azlığında da veriyorlar mı klomen ve de yumurta takibinde alttan muayene ile mi üsten ultrasyonla mı bakıyorlar[/QUOTE
sperm güçlendirmek için eşine bol bol ceviz,nar ve kabak çekirdeği hatta ser kahve içr birlikte olacagınız zamanalrı işe yarıyor =)
tabi daha rahat oluyor kalkmıyorsun ama en az bir saat yeter[/QUOTE. Deli gibi cocuk istiyoruz doktora gittik yumurta tembelligi var dedi folik asit ve progestan verdi 15 gun kullan gel dedi benim bu ilacla hamile kalma olasigim nedir
UĞUR LıSTEMıZ
opuyorumnanaktan:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüvpuyorumnanaktan
FıRSTHEAVEN::22 HAZıRAN:lepi:
ZEYN::3TEMMUZ:lepi:
ARZU0000::27 HAZıRAN:lepi:
RıCHBERRY::24 HAZıRAN:lepi:
KIZLAR LISTEMIZ KISA OLDU AMA UMARIM HEPIMIZ HAMıŞ CIKARIZ
HAMıŞ LISTESIYLE BU TOPIGI KAPATIRIZ:hooray::hooray:
Canım merhaba ben bugün doktor dan geldim bana klomen verdi ve 2 gün sonra başla dedi şuan aletimin 3. gunumdenyim sizce hamile kalma olasılığım nedir lütfen yardımcı olurmusunuz bana ...tatlım sende oldumu akıntı evet gecmıyo günler aman neyapalım hayırlısı olsun cnm ya
canım günde 2 tane veriyolar ya 2sinide aynı andamı içmek gerekcnm bugün başla 5 gün içivceksin ve hergün aynı saaatte