- 7 Şubat 2008
- 684
- 0
- 40
- Konu Sahibi firstheaven
olsun olsun ben bi test yapıyım nasıl olsa inanmıcam yine de yapıyımzemuszemus:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın sayfaları baştan okuyodum hepinizin hikayesini şöyle bir gözden geçiriyim dedim
bende bundan 3 ay önce klomen ve çatlama iğnesi kullandım ama malesef sonuç alamadım sonra bidaha da gitmeddim.yazdığınız şikayetlerin çoğu klomenin yan etkileri hepsi bendede oldu
kasık ağrısı karın ağrısı baş ağrısı mide bulantısı baş dönmesi akıntı yüzümde sivilcelenme ki hala tam olarak gitmediler.ağlanmıyacak şeylerde bile hemen ağlama en zoruda bu kim ne derse alınıyorsunuz.günde 2 tane kullandığım halde bunları yaşadım.sonra düşündüm madem görünürde problem yok Allah ne zaman isterse o zaman olcak kendi haline bırakayım ama hala yok yinede başka bir dr görünmye karar verdim bakalım hayırlısı sonuçta herşey vesile arkadaşlar Rabbim ol demeden olmıycak bunu biliyoruz hepimiz dua edecez bol,bol buarada da dr görüncez ama işte dr gidip gelmek bile insanı psikolojikmen yoruyor