tesekkurler canım destegın ıçın ben calışmıyorum canım esımı kasdetmıştım ben her yıl kurslara katılıyorum calışmayı dusunmedım ben sadece anne olmaya odaklandım umarım en yakın zamanda hamıle kalırız..
merhaba arkadaslar bende pıkoluyum bende klomenle hamıle kaldım gunde 3 tane 5 gun ıctım artı kortızon ve seker ılacı kullandım ılk ayımda cok belirti yasadım ılacın etkısı ımıs ıkıncı ayımdada hıc belirti yasamadım hamıleyım allah hepınıze nasıp etsın merak ettıgınız bıse olursa sorabılırsaınız yardımcı olabıldıgım kadar olurum bu arada bı tanede oğlum var onada tedavı sonrası hamıle kaldım
selam hanımlar,
bende bu ay aşılama yaptırdım hatta aşılamanın 12 .günü dayanamayıp kan testi yaptım 1.14 çıktı
bugun adetim 2 gün oldu gelen giden yok sizde değer yükselmiş olabilirmi ?
Merhaba canım cok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Klomeni kacinci kullanisinda tuttu?yumurtan kac tane oldu?doktor nasil iliski onerdi?bahsedersen memnun olurum canım benim bu klomenle 3.ayım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nerdesısınız hanımlar yokmu pozıtıf haberler vercek olan,neler yasadınız goruşmeyelı ..
canım gunaydın gormedım yazdıklarını ıkıncı ayımdı klomenle ilk ayımda ıkı yumurtam oldu ama bebıs olmadı 2 ayımda bır yumurtam vardı o tuttu allaha sukurler olsun gun asırı ılıskı onerdı doktor
Canım benim iğneden sonra 15.günüm bugün ama dun evde test yaptım negatif çıktıbu ay üçüncü ayimdi bilmiyorum nolucak daha hastada olmadım. Sende durum ne?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benımde gecen ay olmadı yazmıştım bu ay klomen ıçmedım kendı halıne bıraktım haftaya hasta olmam lazım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?