- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
- 133
Inşallah canım yine de kendimi olumsuz duruma hazırlıyorum üzülmek istemiyorumAy inşallah tutmuştur yaa♥
AminnInşallah canım yine de kendimi olumsuz duruma hazırlıyorum üzülmek istemiyorumrabbim hepimize nasib etsin
Ister istemez öğreniyor insan canımBende gebelik düşünüyorum da iş oralara gelirse diye soruyorum çok bilmekte iyi bişey değil de kendime engel olamıyorum
Görümcem bu ay kullandı klomen ve sonra iğne vuruldu bugün hamile olduğunu öğrendi Rabbim hepimize nasip etsin inşallahIs
Ister istemez öğreniyor insan canım
Ay inşallah canım beklemek gerçekten çok zor ve sabır gerektiriyor 5 sene oldu benden kaç sene sonra evlenenler 2.'yi yapıyor. Insan kendini buruk hissediyor, sanki bana farklı gözle bakıyorlar gibi hissediyorum acır gibiGörümcem bu ay kullandı klomen ve sonra iğne vuruldu bugün hamile olduğunu öğrendi Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Canım öyle düşünme bak bende 25 yaşındayım 3. Seneye giricem ve gebelik düşünmeye başladım bir düşüğüm var ve tek yumurtalığım yok gene de kendimi kötüye alıştırmak istemiyorum bu arada da insülin direncim ve tansiyonum var her nasip vaktine esirdir Rabbim ol derse olur o yüzden o güzel canını sıkma millete de takılmaAy inşallah canım beklemek gerçekten çok zor ve sabır gerektiriyor 5 sene oldu benden kaç sene sonra evlenenler 2.'yi yapıyor. Insan kendini buruk hissediyor, sanki bana farklı gözle bakıyorlar gibi hissediyorum acır gibi
Yok canım takılmıyorum artık alışıyor insan zamanla. Her zaman rabbim hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlât nasib etsin isteyen herkese diye dua ediyorum. Olacak bir gün inanıyorumCanım öyle düşünme bak bende 25 yaşındayım 3. Seneye giricem ve gebelik düşünmeye başladım bir düşüğüm var ve tek yumurtalığım yok gene de kendimi kötüye alıştırmak istemiyorum bu arada da insülin direncim ve tansiyonum var her nasip vaktine esirdir Rabbim ol derse olur o yüzden o güzel canını sıkma millete de takılma
14.gün yaptıysan 16.günde yap test bir de canım normalde yumurta catladiktan 14 gün sonra olurum ben reglKızlar sizle baya bilgilisiniz bu klomen hakkında bende bide burda durumumu abçnlatayım pcoluyum Aralık 5 ilk adet günümdü 9unda klomen kullandım 18de gittiğimde çatlamış yumurtaların dedi ama gebelik testi yapma adet olursan 4.gğn olmassan 20 sinde gel dedi ben tabii sabırsız ben dayanamadım çatladıktan 14 gün sonra yaptım şimdi yapmaktan da korkuyor hala adet olmadım düzensiz olduğundan takip de edemiyor çıldırcam her gece rüyalarımda sizce sonuç negatif mi erken mi yapmışım
Ya sence 14. Günde erken mi yapmışım sen çatladıktan kaç gün sonra yapyosun14.gün yaptıysan 16.günde yap test bir de canım normalde yumurta catladiktan 14 gün sonra olurum ben regl
Benim düzenli olduğu için bir kaç gün gecikme olmadan yapmıyorum test canım. Ama testi tekrarla sen bir ihtimal neden olmasın inşallah pozitif çıkarYa sence 14. Günde erken mi yapmışım sen çatladıktan kaç gün sonra yapyosun
Aminn hepimiz kzucuklarımıza hayırlısıyla kavuşuruz inşaAllah Çok sağol umutlandırdın beni gece geceBenim düzenli olduğu için bir kaç gün gecikme olmadan yapmıyorum test canım. Ama testi tekrarla sen bir ihtimal neden olmasın inşallah pozitif çıkar
Aynen canım yap bende olmazsam pazartesi günü yaparım belki testAminn hepimiz kzucuklarımıza hayırlısıyla kavuşuruz inşaAllah Çok sağol umutlandırdın beni gece geceben p. Tesi normal gebelik testi yapıyım 19.gün erken yapmış olmam zaten
Ayyy inşaAllah güzel haberlerleAynen canım yap bende olmazsam pazartesi günü yaparım belki test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?