Klomen hiç işe yaramıyor...

irena_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
174
1
Arkadaşlar klomeni bu ay ikinci kez kullandım.Dün doktora gittim yeterince yumurta büyümemiş dedi.İlk kullandığımdada böyle olmuştu.Artık hiçbir sorunum kalmadı derken şimdide klomene cevap veremedik.Pazartesi yine bakılacak büyümüşmü diye.Doktorum klomeni 3 ay denemek istedi ama baktı zamanından daha geç büyüyor heralde bu tedaviyi değiştirecek.Sizce klomenden sonra ne gibi bir tedavi etkili olur?İğneden falan bahsetti.Böyle birşey yaşayanınız varmı?Kafama takmayacağım diyorum ama olmuyor.Ne yapayım arkadaşlar?senağlama

canım aynı sorun bende de var.benim de hapla zor gelişiyor.gonal f iğneyle daha iyi gelişti.bende pko var.doktor kilo verirsen yumurtlamanda düzelirdedi.

klomeni bende kullandım bende pek bir faydasını görmedim. son zamanlarda ise mideme dokunmaya başladı ve bıraktım.

Klomen dediginiz nedir arkadaslar ...CLOMID mi acaba yumurtlamayi sagliyor.

bendede işe yaramadı arkadaşlar iki ay kullandım olmadı bu ayda gonaphene kullandım bakalım sonuç ne olacak fakat bana doktorum klomen kullanırken hiç çatlama iğnesinden bahsetmedi doktorumu değiştirdim şimdiki doktorum gonaphene yi önerdi bu gün gittim konrole yumurtalar yeterince büyümemiş dedi çarşamba günü tekrar gidecem büyümüşse iğne yapacak doktor

Ben klomen benzeri genephone ile hamile kaldım.
Sanırım her bünyede aynı etkiyi göstermiyor.Sonra çatlatma iğnesiyle de olgunlaşan yumurtalarımı çatlattık.
Başka bir şey olabilir mi acaba?

banada dr klomen verdi bugün başlıyoum p.tesi de dr gidicem bakalım ne olacak hayırlısı artık

ben klomeni 6 aydır ara ara tedavide kullanıyorum benim yumurta istenilen boyuta geliyor ama hamilelik olmuyor bu ay aşılama oldum ama adet olacağım sanırım belirtiler var ağrılaım.......
bakalım bende işe yaradı büyüdü yumurta ama olmuyoor.
iğne olayını biliyorum dr iğne isteyeceğim bugidişatta.....

sevgili irena bende 2 ay kullandım benim yumurtalarda büyümedi bu ay 3 . ay ilacın dozajını arttırıyoruz günde 2 kez değil 3 kez içeceğim bu ayda sonuç alamazsak iğneye gecçeceğiz fakat bu iğneler biraz pahalı oluyormuş sanırım 10 tane iğne olacağız ve bunun fiyatı 250 ytl imiş vede bakur yada sigorta ödemiyormuş işte öyle bir durum inşallah buna gerek kalmaz canım

gonaphen kullandım hamile kalamdım bıraktım başka bir dr a gittim sonra o bana glukofen verdi klomen ya goaphene kadar duyarlılıgı olmayan yani aynı özelliği taşımayan bir hap ile şükürle rolsun hamile kaldım...... şu an 5.5 aylık hamileyim :nazar: sakın pes etmeyin

bu ay gonaphene kullanmıştım bu ilaçta klomen gibi etki etmedi yine büyümemiş yumurtalıklar doktor bu kez glifor yazdı yumurtlamayı hızlandırıyormuş iki gün sonra tekrar gidecem inşallah bu kez olur

sara nur sanırım glukofende gliforla aynı özellikte bir ilaç ne kadar ve nasıl kullandın canım anlatırsan sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

bende klomen kulandım bu ay 9/10/11/12/13 de 15 de çatlama iğnesi oldum ve bu gün regl oldum hem erken oldum hemde bir işe yaramadı

bende klomen kulandım bu ay 9/10/11/12/13 de 15 de çatlama iğnesi oldum ve bu gün regl oldum hem erken oldum.. hemde bir işe yaramadı yarın dr gideceğimne diyecek merak ediyorum halbu ki bu ay nasılda umutluydum

canım ben glukofen e ilk olarak 23 agustosta başladım 3 eylül de adet oldum sonra bir daha da adet olmadım 8 haftalık olana kadar tekrar kullandım sonra da bıraktım yani toplam 2 ay kadarcık günde bir adet kullanmıştım canım dileirm rabbim sanada ve senin gibi bebek isteyen herkese nasip kısmet etsin amin

valla bende işe yaradı klomenle hamile kaldım

mrb vuslat valla moralimi düzelttin bende bu ay klomene başladım p.tesi dr a gidicem buraya sürekli bakıyordum mutlaka hamiile kalan vardır diye.seni gördüm çok şükür,ya bu ilaç işe yaramasa niye versin dr lar.eğer kalırsam bu ay size haber vericem :teytey:
vuslat kaç ay kullandın bu ilacı? acaba yanlışmı kullanılıyor birde kaçgüün kullandın ve dr ne zman gittin biraz anlatırmısın?bu arada bebişin hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza..

selam bende bu ay klomen kulandım ama dün ayın 30 normal reglimden 9 önce oldum ve sonuç gebelik yok..bu gün dr gideceğim bakalım ne diyecek bana

bende klomen kullanıyorum.cumartesi dr gideceğim. yumurtalar büyümemişse diye çok korkuyorum yaa.daha önce günde 1 tane gonophene kullanmıştım ama yumurtalar büyümemişti. bu sefer günde iki tane klomen kullandım. sizin sorununuz ne arkadaşlar.benim adet düzensizliğim var ama pkos değilim.sizler pkosmusunuz.

Arkadaşlar klomeni bu ay ikinci kez kullandım.Dün doktora gittim yeterince yumurta büyümemiş dedi.İlk kullandığımdada böyle olmuştu.Artık hiçbir sorunum kalmadı derken şimdide klomene cevap veremedik.Pazartesi yine bakılacak büyümüşmü diye.Doktorum klomeni 3 ay denemek istedi ama baktı zamanından daha geç büyüyor heralde bu tedaviyi değiştirecek.Sizce klomenden sonra ne gibi bir tedavi etkili olur?İğneden falan bahsetti.Böyle birşey yaşayanınız varmı?Kafama takmayacağım diyorum ama olmuyor.Ne yapayım arkadaşlar?senağlama

canım dr un kim ögrenebilir miyim acaba?yerimseniben

X