Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar klomen kullandim gögüslerim sis agri var arada gelen mide bulantisi bazen yorgunluk cöküyor vajina agrisi var bir de sizce hamile olabilir miyim? Bazilari da bu ilac hamilelik belirtisi yapiyor diyor bilemiyorum adetime 4 gün kaldi
Çok çabaladık olmadı. Şimdi son bir şanş tüp bebek deneyeceğiz canım. Rabbim tüm isteyenlere versin. Bu duruma düşmeden çok anlamıyor muşsun karşındakini 😞 Eşime de ayrı üzülüyorum. Bebekleri çok seviyoru o da çok istiyor🙏😞 Yok kesinlikle yaşamayan bilemez insanlar hemen hamile kalıyor ama...
Ben de bu ay kullandım klomen aynılarını yaşadım tamam dedim bu ay kesin oldu ama psikolojik olabiliyor maalesef ( ben adet gününüzün iki-üç gün geçmesini bekleyin derim
Ben de bu ay kullandım klomen aynılarını yaşadım tamam dedim bu ay kesin oldu ama psikolojik olabiliyor maalesef ( ben adet gününüzün iki-üç gün geçmesini bekleyin derim
Bende kullandım canım kullandigim ilk ay gebe kaldım ve bu belirtilerin aynısını yaşadım ama değerim çok düşüktü önce arttı 1 hafta kontrol edildi ama sonra birden değer düştü ve keseyi göremeden düşük yaptim martin 26 sında kendiliğinden düştü bende şimdi tekrar kullanmak istiyorum ama acaba ilaç sebep olmuş olabili mi diye tedirginim
Doktor korunmama gerek olmadigini şöyledi çok küçük ve kendiliğinden düştüğü için bu ay hiçbişey yapmadim akışına bıraktım yumurtlama olursa kalma ihtimali de oluyormuş adet gormeden