• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen hap??

ranakalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
22
12
3
Arkadaslar klomen kullandim gögüslerim sis agri var arada gelen mide bulantisi bazen yorgunluk cöküyor vajina agrisi var bir de sizce hamile olabilir miyim? Bazilari da bu ilac hamilelik belirtisi yapiyor diyor bilemiyorum adetime 4 gün kaldi 😌

Merhaba bakın buradaki topiğe sorabilirsiniz veya mesajları okurken cevap bulabilirsiniz

Ben de bu ay kullandım klomen aynılarını yaşadım tamam dedim bu ay kesin oldu ama psikolojik olabiliyor maalesef :(( ben adet gününüzün iki-üç gün geçmesini bekleyin derim 🤷🏻‍♀️

Bende kullandım canım kullandigim ilk ay gebe kaldım ve bu belirtilerin aynısını yaşadım ama değerim çok düşüktü önce arttı 1 hafta kontrol edildi ama sonra birden değer düştü ve keseyi göremeden düşük yaptim martin 26 sında kendiliğinden düştü bende şimdi tekrar kullanmak istiyorum ama acaba ilaç sebep olmuş olabili mi diye tedirginim

Doktor korunmama gerek olmadigini şöyledi çok küçük ve kendiliğinden düştüğü için bu ay hiçbişey yapmadim akışına bıraktım yumurtlama olursa kalma ihtimali de oluyormuş adet gormeden

Back