- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Klomen hakkında
- Konu Sahibi havva2404
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben 5 gün kullandım günde bir adet, reglin 12.günü 20 mm olmuş yumurtam .Bir iki güne catlar dedi doktorum .Catlamazsa bi sonraki ay tekrar deneyeceğiz dedi .Merhabalar klomen kullandıktan kaç gün sonra yumurtanız gelişti ve çatlama oldu
Bende adet bittikten sonra verdi doktor perşembe bitiyor cuma kontrole gıtcemMerhaba ben 5 gün kullandım günde bir adet, reglin 12.günü 20 mm olmuş yumurtam .Bir iki güne catlar dedi doktorum .Catlamazsa bi sonraki ay tekrar deneyeceğiz dedi .
5 gün kullandım ilaç bittikten 3 gün sonra kontrole gittim 4 tane yumurtam gelişmişti ertesi gün ovitrelle vurdumMerhabalar klomen kullandıktan kaç gün sonra yumurtanız gelişti ve çatlama oldu
Benim eşim askeri personel ayın 17 sinde gelecek doktor bir deneyelim dedi ama5 gün kullandım ilaç bittikten 3 gün sonra kontrole gittim 4 tane yumurtam gelişmişti ertesi gün ovitrelle vurdum
Klomen kullanıyor musunuz şu anBenim eşim askeri personel ayın 17 sinde gelecek doktor bir deneyelim dedi ama
Kullanıyorum yarın bitecekKlomen kullanıyor musunuz şu an
Hayırlısı olsun inşallahBen de bugün başladım kullanmaya..5 gün boyunca her gün 2 tane ..
Siz ne aşamadasınız şuan .Benimde üç yumurtam gelişmiş ama güne ile çatlatma deneyelim demedi bana .5 gün kullandım ilaç bittikten 3 gün sonra kontrole gittim 4 tane yumurtam gelişmişti ertesi gün ovitrelle vurdum
Ben 10+2 hamileyim şu anSiz ne aşamadasınız şuan .Benimde üç yumurtam gelişmiş ama güne ile çatlatma deneyelim demedi bana .