Hiç sorun değil, ne olacağını bilemeyiz iyi oldu bir yandan da. Umuyorum inşallah ..Gicikmis, insallah ağrılar azalır kalmaz.. benim dilim yandığı için sizi paniklettim hakkınızı helal edin valla.. insallah hiç bisey olmaz gebelikle sonuçlanır amin
Çok fazla büyürse hayati risk taşır dedi. Devamlı kontrolde olmak gerek dediNe yönden riskliymiş peki?
Bana da o yüzden reglimin 13. gününe ilk kontrol randevusunu vermesi tuhaf geldi. Genelde ilaç bitince 2 3 gün sonraya çağırdıklarını okudum burada. İlk defa kullanıyorum sonuçta daha erken büyürse diye tedirgin oldum. Ovülasyon testiyle anlayabilir miyim sence koyulaşmaya başladığında doktoru bilgilendirmek için?Çok fazla büyürse hayati risk taşır dedi. Devamlı kontrolde olmak gerek dedi
Banada ilk defa yazdı Klomeni kullanmaya başlayacağım 1 hafta sonra kontrol dedi bende şaşırdımBana da o yüzden reglimin 13. gününe ilk kontrol randevusunu vermesi tuhaf geldi. Genelde ilaç bitince 2 3 gün sonraya çağırdıklarını okudum burada. İlk defa kullanıyorum sonuçta daha erken büyürse diye tedirgin oldum. Ovülasyon testiyle anlayabilir miyim sence koyulaşmaya başladığında doktoru bilgilendirmek için?
İlaç bittikten sonra mı 1 hafta?Banada ilk defa yazdı Klomeni kullanmaya başlayacağım 1 hafta sonra kontrol dedi bende şaşırdım
Hayır pardon bugün gittim haftaya Çarşamba gel dediİlaç bittikten sonra mı 1 hafta?
5 gün kullanıp 7.gün gideceğimİlaç bittikten sonra mı 1 hafta?
Ben salı başladım. Saat 3te gitmiştim, 12 saat arayla kullanman gerekiyor o yüzden bugün akşam kullan ilkini, en sonuncusunu da sabah 1 tane içersin dedi. Yani ben en sonuncusunu pazar sabah kullanacağım. Kontrole de sonraki hafta cumartesi gel dedi. İlaca başlamamın 11. gününe denk geliyor dediği tarih. Bana biraz fazla gibi geldi.Hayır pardon bugün gittim haftaya Çarşamba gel dedi
Evet baya fazlaymiş peki ilacı yazdığı gün Estradiol baktı mı?Ben salı başladım. Saat 3te gitmiştim, 12 saat arayla kullanman gerekiyor o yüzden bugün akşam kullan ilkini, en sonuncusunu da sabah 1 tane içersin dedi. Yani ben en sonuncusunu pazar sabah kullanacağım. Kontrole de sonraki hafta cumartesi gel dedi. İlaca başlamamın 11. gününe denk geliyor dediği tarih. Bana biraz fazla gibi geldi.
Evet 24 çıkmıştı. O değer neyi gösteriyor?Evet baya fazlaymiş peki ilacı yazdığı gün Estradiol baktı mı?
Yumurtayı, yumurta kalitesini muhtemelen sizin Estradiol düşük diye yumurtanız geç olgunlaşıyordur muhtemelen bundan dolayı geç çağırdılar benim Estradiol 66 ilaçla yumurta çabuk büyüyebilir diye 7 gün çağırdı galibaEvet 24 çıkmıştı. O değer neyi gösteriyor?
Anladım. Ya bu ay kafam rahat olsun doktor takibinde olayım dedim daha beter oldu resmenYumurtayı, yumurta kalitesini muhtemelen sizin Estradiol düşük diye yumurtanız geç olgunlaşıyordur muhtemelen bundan dolayı geç çağırdılar benim Estradiol 66 ilaçla yumurta çabuk büyüyebilir diye 7 gün çağırdı galiba
Bebişim reglinin 13. günü zaten ilacın bitmesinin 3 gün sonrası. Reglinin 5. günü başlıyoruz 5 gün kullanıyoruz 13. Gün yani 3 sonrası oluyor. Ayrıca ben klomen kullandığımda ovulasyon testi hep silikti. Koyulaşmıyordu hatta grupta yazdım diğer grubumuzda belki görmüşsündür, iğneden sonra koyu oldu ama iğne etkisiyle tabi. Zaten ilk kontrolde yeterince büyümediyse 2 gün sonra bir daha çağırıyor benim öyle oldu meselaBana da o yüzden reglimin 13. gününe ilk kontrol randevusunu vermesi tuhaf geldi. Genelde ilaç bitince 2 3 gün sonraya çağırdıklarını okudum burada. İlk defa kullanıyorum sonuçta daha erken büyürse diye tedirgin oldum. Ovülasyon testiyle anlayabilir miyim sence koyulaşmaya başladığında doktoru bilgilendirmek için?
Aynı bende öyle daha stres oldum siz nerde tedavi oluyorsunuz?Anladım. Ya bu ay kafam rahat olsun doktor takibinde olayım dedim daha beter oldu resmenBurda doktorların ilgisizliği ya da farklı yaklaşımları yüzünden yaşanan o kadar problem okuyoruz ki artık söylediklerine güvenip de kafam rahat ilerleyemiyorum.
Tamam kuzum netleşti kafam biraz daha artık düşünmeyi bırakıyorum dediği tarihte giderim bakalım ne olacakBebişim reglinin 13. günü zaten ilacın bitmesinin 3 gün sonrası. Reglinin 5. günü başlıyoruz 5 gün kullanıyoruz 13. Gün yani 3 sonrası oluyor. Ayrıca ben klomen kullandığımda ovulasyon testi hep silikti. Koyulaşmıyordu hatta grupta yazdım diğer grubumuzda belki görmüşsündür, iğneden sonra koyu oldu ama iğne etkisiyle tabi. Zaten ilk kontrolde yeterince büyümediyse 2 gün sonra bir daha çağırıyor benim öyle oldu mesela
Ankaradayım ben özele gittim içim daha rahat etsin diye ama genel bi doktor paranoyası oluşmuş sanırım bende hiçbirine tam güvenemiyorumAynı bende öyle daha stres oldum siz nerde tedavi oluyorsunuz?
Bencede hiç kafana takma canım, bende öyle yapmaya çalışıyorumTamam kuzum netleşti kafam biraz daha artık düşünmeyi bırakıyorum dediği tarihte giderim bakalım ne olacak
Sende durumlar nasıl bat ne zamandı?Bencede hiç kafana takma canım, bende öyle yapmaya çalışıyorum
Normalde 27 Temmuz ama iğneyle 24-25 gibi olmam lazım. Ama bekleyeceğim yinede 27 temmuza kadar. Nasıl mümkün olacaksaSende durumlar nasıl bat ne zamandı?