- 2 Temmuz 2024
- 68
- 17
- 26
Aile hekiminde de yapıyorlar bunu sabah 9 da gidip kan vericeksin canımKızlar böyle boş umut etmek istemiyorum gidip kan verip belli olsun istiyorum yoksa bilirim en azından. Acilde beta hcg testi yapıyorlar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aile hekiminde de yapıyorlar bunu sabah 9 da gidip kan vericeksin canımKızlar böyle boş umut etmek istemiyorum gidip kan verip belli olsun istiyorum yoksa bilirim en azından. Acilde beta hcg testi yapıyorlar mı
Biliyorum canım da bekleyemiyorum böyle ümit etmek daha çok üzüyor bir an önce öğrenmek için acile mi gitsem diye düşünüyorumAile hekiminde de yapıyorlar bunu sabah 9 da gidip kan vericeksin canım
Kızlar böyle boş umut etmek istemiyorum gidip kan verip belli olsun istiyorum yoksa bilirim en azından. Acilde beta hcg testi yapıyorlar ha
Hasta olduğunuzu söyleyip gebelik şüpheniz olduğunuzu da söylerseniz yaparlar direkt gebelik için isterseniz yapmayabilirlerBiliyorum canım da bekleyemiyorum böyle ümit etmek daha çok üzüyor bir an önce öğrenmek için acile mi gitsem diye düşünüyorum
Çok sağolun kızlarHasta olduğunuzu söyleyip gebelik şüpheniz olduğunuzu da söylerseniz yaparlar direkt gebelik için isterseniz yapmayabilirler
Gidecek misiniz bize de haber verin lütfenÇok sağolun kızlar
Aslında gitmek istiyorum çok ama sancı dışında başka belirtim yok acil servisi de meşgul etmek istemiyorum kaldık öyle belirsizlik içinde sürekli aklımda acaba olabilir mi umudu varGidecek misiniz bize de haber verin lütfen
Kaçıncı gündesiniz?Aslında gitmek istiyorum çok ama sancı dışında başka belirtim yok acil servisi de meşgul etmek istemiyorum kaldık öyle belirsizlik içinde sürekli aklımda acaba olabilir mi umudu var
O tek çizgiyi bende görmeye alışığım canim ama merakta etmekten duramıyorumYani o tek çizgiyi görmekten o kadar iğrendim ki canım artık görmeye tahmmül edemiyorum o yüzden yapmak istemiyorum erken olduğu için tek çıksa bile beni yıpratıcak strese sokucak kendimi tanıyorum.
Dönenler olmuş olabilir tabiki Ben 14. gündeyim bugün tutmazsa ne zaman adet olurum acabaKızlar bugün çatlama iğnesi sonrası 10. Gün ve testim tamamen negatif ben 8. Gün-de meraktan çift çizgi çıkarmı diye yaptım o zaman da negatifti hala umut varmı kızlar pozitife dönebilir mi
Genelde 16. Gün adet oluyorlar tabi yine belli olmuyor herkesin vücudu farklı erken olanda var gecikende varDönenler olmuş olabilir tabiki Ben 14. gündeyim bugün tutmazsa ne zaman adet olurum acaba
Adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi sizce yarın kan versem miGenelde 16. Gün adet oluyorlar tabi yine belli olmuyor herkesin vücudu farklı erken olanda var gecikende var
Durumunuz ne oldu acaba ?Merhaba, bu ay zeynep kamil hastanesinde klomenle tedavi olmaya başladım. çatlatma iğnesi vurulmadım. yumurtam kendiliğiden çatladı. bende kist oluşumu olmadı. doktorum kendiliğinden çatlarsa eğer, iğne vermeyeceğim demişti. günleri değerlendirdik. beklemedeyim :)
Bence verin inşallah güzel haberi de verirsiniz burdanAdet oluyorum sandım ama devamı gelmedi sizce yarın kan versem mi
Sabaha kadar gelen giden olmazsa vericem İnşallah hepimize nasip olur tez zamandaBence verin inşallah güzel haberi de verirsiniz burdan
Canım çatlatma iğnesi olduğu gün yumurta direk çatlamıyor zaten onu o zamandan hesaplamicaksın 36 saat sonrasını hesaplicaksın yumurtanın döllenmesiydi idrara geçmesiydi derken en az 2 hafta beklemen lazım zaten tabiki dönebilir pozitife çok erken çünkü. Benim arkadaşımın hamileliği adeti gecikmesine rağmen testte çıkmamıştı kanda çıkmıştıKızlar bugün çatlama iğnesi sonrası 10. Gün ve testim tamamen negatif ben 8. Gün-de meraktan çift çizgi çıkarmı diye yaptım o zaman da negatifti hala umut varmı kızlar pozitife dönebilir mi
canım regl oldum ben :)Durumunuz ne oldu acaba ?