- 14 Ekim 2014
- 880
- 1.094
- 33
İnşaallah canm cumaya kadr regl gelmezse hcg yaptrrmamı söyledi daktırım :)))))Hadi kızlar ikinizde şuraya kocaman Hamileyim yazında keyfimiz yerine gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canm cumaya kadr regl gelmezse hcg yaptrrmamı söyledi daktırım :)))))Hadi kızlar ikinizde şuraya kocaman Hamileyim yazında keyfimiz yerine gelsin
İnşaallah canm cumaya kadr regl gelmezse hcg yaptrrmamı söyledi daktırım :)))))
Hayirlisi inşallah canim benim de normalde bugun agrim olmasi lazimdi yarin adet günüm ama hic belli olmio iste olmaya da biliyorumbence bi sıukıntısı yok canm doktruma da söyledim iyi yapmışşın devam et dedi.. folkik asitte var içinde zarrlı bişey değil.. 25 tl idi sanırım 30 poşe var içindde ama bu kadar uğraşa 25 tl çokta değil.. tevsiye ederm gerisini sen bilirsin canım.. 4 kasım cuma gününü bekliyorm regl olmazsam hcg yaptrcam inşaalllah hayrlı haberler alırım
İnşallah canim yarin nolcak bakalımHafi güzel haberler verin kızlar
Hadi inşallah :)Kızlar çarşamba sabah vurdurucam ignemi solda 3 yumurta biri olgun ikisi geriden geliyo bakalım hayırlısı
Hiçbir fikrim yok canım inşallah hamilesindirmerhabalar. ben birşey sormak istiyorum. 19 kasımda ovitrelle çatlatma iğnesi olmuştum. az biraz kasıklarımda ağrı oldu. 28 ekimde baya baya batmalar hissettim. 30 ekıimde gögüs uçlarım çok sızlamaya başladı. dün de çok kararmıştı kahverengi kısım ama akşama kadar açıldı rengi. şuan dokununca sadece gögüs uçlarım acıyo. kasık batmalarım yok. benim gibi olup da hamile olan ya da hamile olduğunu duyduğunuz birileri var mı? ilacın etkisi diycem ama 10 gün sonra yaşadım bunları. adetime 2-3 gün var. cevap verirseniz sevinirim.
Canim benim adet 2kasimmissabah iğnemi olucam ama ben iğne olmaya bile üşendiğimi görüyorum şimdiden düşünüyorum sabah sabah hastaneye git iğne yaptır nasıl zor geliyor noluyo bana enerjim düşmüş resmen Hepfitim sen naptın canım adet gelmedi inşallah
benim de 17 - 18 kasım artık gelmesin pis batlarCanim benim adet 2kasimmis
sabah iğnemi olucam ama ben iğne olmaya bile üşendiğimi görüyorum şimdiden düşünüyorum sabah sabah hastaneye git iğne yaptır nasıl zor geliyor noluyo bana enerjim düşmüş resmen Hepfitim sen naptın canım adet gelmedi inşallah
Yüksek tut kiz enerjini pes etmesabah iğnemi olucam ama ben iğne olmaya bile üşendiğimi görüyorum şimdiden düşünüyorum sabah sabah hastaneye git iğne yaptır nasıl zor geliyor noluyo bana enerjim düşmüş resmen Hepfitim sen naptın canım adet gelmedi inşallah
Bencede gelmesin :)benim de 17 - 18 kasım artık gelmesin pis batlar
merhabalar. ben birşey sormak istiyorum. 19 kasımda ovitrelle çatlatma iğnesi olmuştum. az biraz kasıklarımda ağrı oldu. 28 ekimde baya baya batmalar hissettim. 30 ekıimde gögüs uçlarım çok sızlamaya başladı. dün de çok kararmıştı kahverengi kısım ama akşama kadar açıldı rengi. şuan dokununca sadece gögüs uçlarım acıyo. kasık batmalarım yok. benim gibi olup da hamile olan ya da hamile olduğunu duyduğunuz birileri var mı? ilacın etkisi diycem ama 10 gün sonra yaşadım bunları. adetime 2-3 gün var. cevap verirseniz sevinirim.
sabah iğnemi olucam ama ben iğne olmaya bile üşendiğimi görüyorum şimdiden düşünüyorum sabah sabah hastaneye git iğne yaptır nasıl zor geliyor noluyo bana enerjim düşmüş resmen Hepfitim sen naptın canım adet gelmedi inşallah
Şu an ne durumdasın canım?Kizlar ben adet olmadim..hafif ağrım oldu cok az kahverengi lekem geldi gerisi yok
hâlâ adet olmadim canim sabah kan vermeye gidicemŞu an ne durumdasın canım?
hâlâ adet olmadim canim sabah kan vermeye gidicem