Bende dün yaptim iğneyi ama birliktelik bugün oldu o da gergin bi şekilde mecbur gibi hissednce zor oluyor normalde hiç öyle değilmerhaba bende pazartesi gittim 2 yumurtam olmuş biri çatlamak üzere yarın yani salı 12 gibi vurdur akşam iişki çarşamba ,perşembe ilişki 3 gün üst üste sonra gün aşırı yapın dedi bu gün iğneyi vurdurduğum gün ve 2 gün kasıkta dolgunluk basınç oldu bugün 5. gün adet sancısı gibi ara ara giriyor ayyyyyyyy inşallah hamile kalırız çok beklemeden
aynen bizde 3. gün pas geçtik napalımmm tövbe yaa çok sıcaktı hava bide mecburi görev gibi olunca çok zor oluyor gerçektenBende dün yaptim iğneyi ama birliktelik bugün oldu o da gergin bi şekilde mecbur gibi hissednce zor oluyor normalde hiç öyle değil
öyle böyle oluyor işte pas geçmek gibi bi lüksuMuz de yok:))aynen bizde 3. gün pas geçtik napalımmm tövbe yaa çok sıcaktı hava bide mecburi görev gibi olunca çok zor oluyor gerçekten
Valla geçen sene ilk ayda kalmıştim ama dış gebelik oldu şimdi ikinci ayim bekliyorum günümü bakalımMerhaba arkadaşlar klomen vede çatlatma iğnesiyle kaçıncı denemede hamile kaldınız?? birde sonucu ne zaman öğrendiniz..bilgi verirseniz sevinirim..
Arkadaslar hamilelik belirtilerinizi paylasirmisiniz? Benim kasik agrim usume bel agrim aditime 4 gun var gogsumde hassasiyet
.ben ilk ayda hamile kaldım ama çatlatma iğnesi vurulmadım
hamilelik belirtilerimmi? adet olucakmışım gibi 7 gün önceden göğüslerim ağrıdı adet olmadan öncede böyle olurdu ve adet olucağım günlerde kasık ağrısı yaşadım ama nrmalde adet olduğumda ilk bi saat kasık ağrısı yaşardım günlerce sürünce anladım.
Arkadasim belirtilerin nelerdi acil cevap yazarsan sevinirim
hamilelik belirtilerimmi? adet olucakmışım gibi 7 gün önceden göğüslerim ağrıdı adet olmadan öncede böyle olurdu ve adet olucağım günlerde kasık ağrısı yaşadım ama nrmalde adet olduğumda ilk bi saat kasık ağrısı yaşardım günlerce sürünce anladım[/QUOT
Ewet benim de kasik agrim adet gunu veya bigun once olur gecerdi bikac gun onceden basladi batma seklin de adetime 2 gun kaldi
hadi bakalım hayırlısı umarım kalmışsındır ben yumurtlama günümü biliyodum o gün adet olmayınca bi gün snra idrar testinde çıktı sende biliyosan yaparsınEwet benim de kasik agrim adet gunu veya bigun once olur gecerdi bikac gun onceden basladi batma seklin de adetime 2 gun kaldi
hadi bakalım hayırlısı umarım kalmışsındır ben yumurtlama günümü biliyodum o gün adet olmayınca bi gün snra idrar testinde çıktı sende biliyosan yaparsın