- 19 Şubat 2023
- 208
- 287
-
- Konu Sahibi Dilekdmr59
Ben ve eşimde bir sorun yoktu boş gebelik geçirdim boş gebelikten tam 1 sene sonra ilk denemede hamile kaldım çok şükürMerhaba sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahne kadar denemeden sonra klomene başladınız yani ne kadar denediniz hamile kalmayı . Bide pco vs var mı sizde
Bende 9. 11. 14. Gün yaptığım testlerde pozitif gördüm sonra 17. Gün kan verip pozitif sonucu aldık çok şükür inşallahMerhaba iğnenin 11. 13. Ve 15. Günü idrar testi yaptım hepsi silik ilk 5 dk da çıktı yoğun bel ağrısı ve göğüs ağrısı çekiyorum buraya konu açtığım da bazıları iğnenin etkisi yazdılar umutlanamadım bende iğnenin etkisi geçmiştir bence ama 15. Güne kalmaz diye düşünüyorum sizce ?
Yarın acil de kan vericem teşekkür ederim inşAllah yavrum benimledirBende 9. 11. 14. Gün yaptığım testlerde pozitif gördüm sonra 17. Gün kan verip pozitif sonucu aldık çok şükür inşallah
Bebişin seninledir
İnşAllah rabbim bana da tattırsınMerhaba canım bende klomenle hamile kaldım hemde ilk aydan . Ama doktorum çatlatma iğnesi yapmamisti . Şu an üç aylık oğlum var . Rabbim isteyen herkese verir inşallah
Vardır inşallah canım iyi düşün iyi olsunİnşAllah rabbim bana da tattırsınhissediyorum gibi ama ya var gibi
Bugün adet günüm ve 17. Günüm test yaptım negatif çıktı 13. Ve 15. Günlerde silik çıkıyor du normalde eşim marka alıyordu bu sefer 10 tl lik almış DIPILL diye marka ilk defa duydum sizce alakası varmıdırBende 9. 11. 14. Gün yaptığım testlerde pozitif gördüm sonra 17. Gün kan verip pozitif sonucu aldık çok şükür inşallah
Bebişin seninledir
Hiç duymadım ismini ama kan testi vericem demişsiniz. Onda yoksa negatiftirBugün adet günüm ve 17. Günüm test yaptım negatif çıktı 13. Ve 15. Günlerde silik çıkıyor du normalde eşim marka alıyordu bu sefer 10 tl lik almış DIPILL diye marka ilk defa duydum sizce alakası varmıdır
Veremedim maalesef Salı gidicem doktorumaHiç duymadım ismini ama kan testi vericem demişsiniz. Onda yoksa negatiftir
Adet olana kadar umut vardır her zaman.Veremedim maalesef Salı gidicem doktoruma
Bekliyorum bakalım bir umutAdet olana kadar umut vardır her zaman.
Bir sonraki denemeniz klomen yerine femara ile olsun. Daha kaliteli yumurta elde ediliyor.
Gerçi bende femara da tutmadı bekliyorum hala ama her bünye farklı sonuçta. Herşeyin bir zamanı var. Rabbim verecek olduktan sonra ilaçsız da verirBekliyorum bakalım bir umut
Teşekkür ederim öneriniz için
En hayırlı en güzel vakit te olur inşAllahGerçi bende femara da tutmadı bekliyorum hala ama her bünye farklı sonuçta. Herşeyin bir zamanı var. Rabbim verecek olduktan sonra ilaçsız da verir
Sizde klomen çatlatma iğnesi mi oldunuz ve ilk belirtiniz nelerdi göğüs ucu acıma oldumu şişlik hafiftenBazı testler sonucu doğru göstermiyor
En iyi kesin sonuç 15. Günü kan vermek
Merhaba klomen güzel sonuç aldınız mı doktor bugün banada verdi ama şehir dışında olacak diğer ay kullansam bir sıkıntı olur muEn hayırlı en güzel vakit te olur inşAllah
Hayır bir daha Klomen kullanmam Femera verdi doktorum ondan iyi sonuçlar aldım güzel büyülttü yumurtalıklarımıMerhaba klomen güzel sonuç aldınız mı doktor bugün banada verdi ama şehir dışında olacak diğer ay kullansam bir sıkıntı olur mu
Hayır Femera kullanıyorum bu 2. Ayım bu ay tutar inşallahBana klomen verdi de şehir dışında olacak bir hafta Allah'ım gonlumuze göre nasip etsin hamile misiniz ??