• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen çatlatma iğnesi

Derya deryaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2020
16
1
1
27
Merhaba hanımlar.
Bende klomen kullandım 5gün 3gün sonra iğne vurdurdum, daha sonra dr ertesi gün ilişki dedi dün 13gün dü ben erken gebelik testi yaptın 1çizgi çıktı negatif adetime 3gün var acaba erken mi yaptım. Yardımcı olur musunuz 2. Tedavim ilki olumsuzdu çok umutluyum.

Merhaba hanımlar.
Bende klomen kullandım 5gün 3gün sonra iğne vurdurdum, daha sonra dr ertesi gün ilişki dedi dün 13gün dü ben erken gebelik testi yaptın 1çizgi çıktı negatif adetime 3gün var acaba erken mi yaptım. Yardımcı olur musunuz 2. Tedavim ilki olumsuzdu çok umutluyum.
catlatma ıgnesınden sonrakı gunu 1. gun sayarak 13. gun mu?

Ben 16.gün yapmama rağmen çok silik çıkmıştı 2 gün sonra kan testi verin bi isterseniz varsa kanda kesin çıkar

yıne de adet olmadıysan tekrar test yapmanda fayda var. dusunulenden daha erken olabılıdıgı gıbı gec catlama da olabılıyor 36 saat net degıl yanı. rabbım hayırlısnı versın :)
Amin inşallah bu ikidir olmuyor, siz çatlatma iğnesi vurdursunuz mu hiç yani ondan önce hap olarak ne kullanılıyor bana bir sarı toz verdi sonra bir tane folikasit kullanıyorum

Ben 16.gün yapmama rağmen çok silik çıkmıştı 2 gün sonra kan testi verin bi isterseniz varsa kanda kesin çıkar
Korkuyorum vallaha kan testi yapmaya bu sefer çok umutlanmıştım yarın normal olarak adet olmam lazım ama suanda bir kasıklatımda hafif agrı var kesin tutmadı daha da gitmeyi düşünmüyorum

Korkuyorum vallaha kan testi yapmaya bu sefer çok umutlanmıştım yarın normal olarak adet olmam lazım ama suanda bir kasıklatımda hafif agrı var kesin tutmadı daha da gitmeyi düşünmüyorum
Allah büyük canım inşallah vardır yarın adet olmazsan ertesi gün test yap

Amin inşallah bu ikidir olmuyor, siz çatlatma iğnesi vurdursunuz mu hiç yani ondan önce hap olarak ne kullanılıyor bana bir sarı toz verdi sonra bir tane folikasit kullanıyorum
igne ile catlattilar yumurtalarimi denemelerde .ben klomen kullandim folik asiti 3 3.5 yildir duzenli kullaniyorum zaten.

Merhaba hanımlar.
İkinci tedaviniz nasıl sonuçlandi

Back