- 8 Kasım 2017
- 464
- 249
- 103
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Haklisin.. adetime 4 gun kaldi ztn dusumemeye caliscmErken gebelik döneminde silik çıkabiliyor. Bende de silik çıkmıştı. Ama yinede fazla kaptırma kendini derim. Sonra negatifi öğrendiğinde üzülen hayal kırıklığına uğrayan sen olursun. Sık dişini biraz reglin 2-3 gün geçsin kan tahlili yaptır. Kesin sonuç çıksın
Sancım olduğu için dr a gittim beta-hcg istedi sonuç 2.27 adetime 11 gün var acaba dış gebelik falan mı kiHaklisin.. adetime 4 gun kaldi ztn dusumemeye caliscm
Insllh degildir canim iyi dusun . biraz sabret belki degerlerin yükselirSancım olduğu için dr a gittim beta-hcg istedi sonuç 2.27 adetime 11 gün var acaba dış gebelik falan mı ki
Çok tedirginim. Douglasta mayi izlendi yazıyo rapordaInsllh degildir canim iyi dusun . biraz sabret belki degerlerin yükselir
Rahim filmindemi cikti kuzu o anlamadimÇok tedirginim. Douglasta mayi izlendi yazıyo raporda
Hayır vajinal ultrasondaRahim filmindemi cikti kuzu o anlamadim
Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra şiddetli sancı ve kasık ağrıları olabilir. Bu yumurtanın çatladığı anlamına gelirSelam kızlr bende iğne tedavsi oldu bu ay 2yumurta olustu 20mm lik iğneden bigun sonra aşırı göğüslerim agrıyor blmyorum pek ümidimde yok ama hayrlısı artık
Hayır vajinal ultrasonda
2 sene oldu canmNe kadardir evlisin?
Moralini bozmak istemem ama sancı olduğu ay hamile kalmıştım sonra ağrı falan olmadı hamile kalmadım bu ay yine ağrıdı reglime 12 gün kala beta-hcg baktı dr 2.27 çıktıBenım kasıklarım agrımadı ama aşırı göğuslerim acıyor
Bnm gibi . baska bi doktora gitsn belki o yanlis teshis koydu? Uzulme hemen yavrm allah beterindn korusun2 sene oldu canm
Şuan kırıkkalenin en iyi dr una gidyrmBnm gibi . baska bi doktora gitsn belki o yanlis teshis koydu? Uzulme hemen yavrm allah beterindn korusun
Askim bn 11.gunu yaptım silik cikti. Amane yazikki insekizinci gun kirmiziyi yedim. Bakalım bugunde yine ignemi oldum hakkimzda hayırlısıcatlatma ignesini vurali 21gun bitti 15 ve 17gunlerde idrarda negatif gordum ve hala 21gun oldu adet olmadim sizlerinde basina boyle geldimi yada 17.gun sonrasi pozitifi gordunuzmu
30gun oldu igne olali hala kirmizilari gormedim dr gittim kist olmus catlamamis söktürücüigne olali5gun oldu hala olamadim stres oldum butun olumsuzluklari bu ay yasadim hastalansaydim bari kist gidip gitmedigini ogrenecektimAskim bn 11.gunu yaptım silik cikti. Amane yazikki insekizinci gun kirmiziyi yedim. Bakalım bugunde yine ignemi oldum hakkimzda hayırlısı
Kist daha kotu ya ins adet olursun. Bnm.ki catladi. Ama yine de tutmadi suan cok feci lkarin agrisi cekiyorum30gun oldu igne olali hala kirmizilari gormedim dr gittim kist olmus catlamamis söktürücüigne olali5gun oldu hala olamadim stres oldum butun olumsuzluklari bu ay yasadim hastalansaydim bari kist gidip gitmedigini ogrenecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?