Klomen + çatlatma iğnesi yardım

diane35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
45
11
Merhaba arkadaşlar bu ay tek doz klomen kullandım yumurtam 22. Günde 19 mm oldu cumartesi günü de çatlatma iğnesi oldum yarın adet olmam gerekiyor ama iğnenin 5. Günü yarın. Bugun test yaptım evde 2. Çizgi silik ama epey belirgin sekilde çıktı . acaba ilaç etkisi mi ? Yumurtam gec geliştigi için ben ne zaman normal deger cıkar bilemedm yardımlarınızı bekliyorum

Canım doktor iğneden sonra say 15. Gün kan testi için gel dedi

Ovitrelle ignesi nin içinde gebelik hormonu var ve ilk 10 gün o nedenle test yapmayın diyorlar

İnşallah gelmiştir bebisin bol şans

Canım doktor iğneden sonra say 15. Gün kan testi için gel dedi

Ovitrelle ignesi nin içinde gebelik hormonu var ve ilk 10 gün o nedenle test yapmayın diyorlar

İnşallah gelmiştir bebisin bol şans
Malesef kimyasal gebelikle sonlandı yine beklemedeyim bu ay

bende iğnemi vurdurulalı 15 gün oldu adet olmadım ama 3 gün önce evde gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı biraz daha beklicem adet olmazsam kan testi yaptıcam :110: çünkü doktorum bana şu zaman adet olursun yada şu zaman gel demedi

Malesef kimyasal gebelikle sonlandı yine beklemedeyim bu ay
Canım yumurtan geç mi olgunlaşıyor 14 15. Gün oviterelle olman lazım regle 5 gün kala çok geç
Sürekli kimyasal olması da çok sıkıntılı seni yıpratır bir kere daha kimyasal olursa genetik teste gir

Canım yumurtan geç mi olgunlaşıyor 14 15. Gün oviterelle olman lazım regle 5 gün kala çok geç
Sürekli kimyasal olması da çok sıkıntılı seni yıpratır bir kere daha kimyasal olursa genetik teste gir
Dr genetik teste de yönlendirmedi beni hiç. Bu ay günde 2 tane içtim klomenı 6. Günde 22 mm olmuştu ama bu ayda gebelik oluşmadı malesef

bende iğnemi vurdurulalı 15 gün oldu adet olmadım ama 3 gün önce evde gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı biraz daha beklicem adet olmazsam kan testi yaptıcam :110: çünkü doktorum bana şu zaman adet olursun yada şu zaman gel demedi
İnşallah gebelikle sonuclanır. Ben 1 gün gectıgınde yapmıştım cıkmıstı evde . gunu gelmeden yaptıgımda da silik olarak gworunuyordu. Ama gec dollenme de olabılıyormus sonradan degerı artan da cok

Hanımlar şuan çatlama iğnemin 17. Günündeyim adet olmadım kan testi verdim sonucum 23,64 akşam olduğu için uzman dr yok ve kimse kesin birşey söylemedi

Hanımlar şuan çatlama iğnemin 17. Günündeyim adet olmadım kan testi verdim sonucum 23,64 akşam olduğu için uzman dr yok ve kimse kesin birşey söylemedi
Gözünüz aydın hamilesiniz iğne etkisi en fazla 5 10 olurmus benım dr oyle söylemişti. Bu sürecte 2 gunde bir kan verceksınız deger 2 ye katlaması gerekıyor

Gözünüz aydın hamilesiniz iğne etkisi en fazla 5 10 olurmus benım dr oyle söylemişti. Bu sürecte 2 gunde bir kan verceksınız deger 2 ye katlaması gerekıyor

Aynen doğru söylüyorsun doktorumla konuştum vücut atmıştır ama 2 güne 1 kan testi yaptır değerlerinin yükselmesini takip edelim dedi. Yarın kan vericem değerlerimin 2 katına çıkması lazımmış. Mübarek günde Rabbim inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder.

Kızlar 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum ondan önce 2 kez 3 er gün olmak üzere menogon iğnesi vuruldum ve femara kullandım.2 ci menogonu vurulmadan önce 6 yumurtam vardı.

Sizde iğnenin etkisi ne zaman geçti ?

IMG_5807.JPG

X