• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen çatlatma iğnesi ve aşılama

Benim pcosum var inofolic verdi eşime de argifertil verdi ve tabi genetik testler sonuçlar çıkana kadar da dene dedi Haziran'da falan cikİcak sonuçlar ona göre belki tüp bebek önerirler daha önce ki aşılama çok apar topar olmuştu zaten hiç anlamadım ne oluyor 🤭
Benim de pcosum var bir ara bende inositol kullandım takviye aşırı sivilce yaptı çene bölgemde ve hala izleri kaldı malesef ki gynopol olanı kullanmıştım ben hepsi yapmıyormuş tabi sivilce yağınca ben hiç kullanmadım bir daha kilo vermeye çalıştım 172 boyum 87 kiloyum spora yazıldık diyete uyduk 2 ayda anca 5 kg verebildim malesef çok etkiliyor pcos kilo vermeyi

Yaa ne güzel masallah darısı bize olur ama dediğiniz gibi ilk gün kasık ağrım oldu daha da yok sadece göğüs hassasiyetim var bugün mide bulantım oldu sabah ama sonrasında geçti
aminnn canım benim🙏 valla dediğim gibi bebim hiç belirtim yoktu hiç beklemiyordum hatta tutmayacak diye hazırlamıştım kendimi çünkü insan en kötüsüne hazır olmalı ama oldu işte nasip olmasaydıda vazgeçmezdim yine devam ederdim tedavime. hiç canını sıkma kaderine yazıldı senin yavrun çoktan 🙏👼

Benim de pcosum var bir ara bende inositol kullandım takviye aşırı sivilce yaptı çene bölgemde ve hala izleri kaldı malesef ki gynopol olanı kullanmıştım ben hepsi yapmıyormuş tabi sivilce yağınca ben hiç kullanmadım bir daha kilo vermeye çalıştım 172 boyum 87 kiloyum spora yazıldık diyete uyduk 2 ayda anca 5 kg verebildim malesef çok etkiliyor pcos kilo vermeyi
durum güncellemesi benimde kilom var malesaef bu hafta diyetisyene gittim aralıklı oruç pcos hastalarında en cok basarılı oldugumuz yol dedı yeşilçayı pcos olanlara önermiyoruz dedi simdi bu sekilde sağlıklı yaşamaya calısyorum belki bilgiler işinizde yarar diye sizlede paylaşmak istedim.

Nasip vakti geldiyse olacaktır genede bende çabalayan biri olarak insan kendine kışa hazirliyor yaz çıkarsa bahtima diye benim olmadı şimdi farklı bir doktora başladım takviyeler verdi hsg önerdi sonrası için bakicaz
Ne yaptınız süreciniz nasıl ilerliyor,dün ikinci aşılamayı oldum ben umarım bu sefer olur 🙏🏻

Ne yaptınız süreciniz nasıl ilerliyor,dün ikinci aşılamayı oldum ben umarım bu sefer olur 🙏🏻
hsg cektiridm tam doktora gıdecektik ki ne yazıkkı eşim farklı bır saglık sorunu nedenıyle hastanede yatıyor o iyileşmeden de bisey yapmak mümkün değil ara verdik diyet falanda gitti sızın ıcın cok sevındım ınsallah guzel haberlerinizi alırız bu hafta Allahın izniyle

hsg cektiridm tam doktora gıdecektik ki ne yazıkkı eşim farklı bır saglık sorunu nedenıyle hastanede yatıyor o iyileşmeden de bisey yapmak mümkün değil ara verdik diyet falanda gitti sızın ıcın cok sevındım ınsallah guzel haberlerinizi alırız bu hafta Allahın izniyle
Hsg den sonra hamile kalan sayısı da çok fazla umarım esiniz bir an önce sağlığına kavuşur,rabbim gönlünüze göre verir.İlk aşılama kasık ağrısı bel göğüs hassasiyeti yaşıyordum ama bunda hiçbiri yok açıkçası hiç umudum yok

Hsg den sonra hamile kalan sayısı da çok fazla umarım esiniz bir an önce sağlığına kavuşur,rabbim gönlünüze göre verir.İlk aşılama kasık ağrısı bel göğüs hassasiyeti yaşıyordum ama bunda hiçbiri yok açıkçası hiç umudum yok
Belkide boyle belirti vermemesi güzel habere işarettir umarım öyledir 🙏🙏🙏

merhaba test yaptınız mı güzel haberlerinizi duyarız inşallah

Back