Gebeliğe Hazırlık Klomen +catlatma ıgnesı tedavisi gorenler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elfgltp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
54
13
38
29
Klomen +catlatma ıgnesı kullanıp gebe kalan arkadaslar size sorum ıgneden sonra kacıncı gunde gebelık belirtisi gormeye basladınız? Yoksa adet gecikmesi den snra mı oldu. Yardımcı olursanız cok sevinirim sımdıden tesekkurler.

Canım ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ilk denememdı ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım şöyle benım iğneden sonra hiç belirtim azalmadı zaten belli bir zaman iğnenin etkisi devam ediyormuş daha sonra adete 12 gün kala şiddetli göğüs ağrısı artarak devam etti adet gunumde bile hala vardı cok yogun akıntı gaz terleme ara ara bel ağrısı ve batmalar yasadım adet 3 gün gecıncede kan verdım 3300 ile ögrendım hamıle oldugumu ama nasıbımde yokmuş maalesef yasamadı bebeğim

İlk hafta karın ve kasık agrım vardı simdi ise sadece gogus ucları da bı hassasiyet var ve idrara cok sık cıkıyorum yetisene kadar da kasıklarımı cok agrıtıyor. Baska hıcbı belirtim yok sanirim artık umudumu kesmek uzereyım

Canım bütün gebelıklerde aynı belirti olmaz Umudunu kaybetme Allahtan umut kesilmez inşallah nasıp eder Allahım bekle sabret ben de bu ay tekrardan denemeye karar verdim pazartesi inşallah catlatma ıgnesı olcam

Canım bütün gebelıklerde aynı belirti olmaz Umudunu kaybetme Allahtan umut kesilmez inşallah nasıp eder Allahım bekle sabret ben de bu ay tekrardan denemeye karar verdim pazartesi inşallah catlatma ıgnesı olcam
Haber ver mutlaka canm hayırlı haberlerini bekliyorum zaten bu ay senin daha once de demiştin biliyorum

Haber ver mutlaka canm hayırlı haberlerini bekliyorum zaten bu ay senin daha once de demiştin biliyorum
Bu ay benım derken anlamadım canım sag ol bu arada,

Benimde ikinci ayım klomen kullandim ve 10 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım. Bu ay ekstradan estrofem kullandım merakla bekliyorum. Geçen ay adetim dört gün gecikti ama sonuç olumsuz.

Benimde ikinci ayım klomen kullandim ve 10 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım. Bu ay ekstradan estrofem kullandım merakla bekliyorum. Geçen ay adetim dört gün gecikti ama sonuç olumsuz.
İnşâllah bu sefer olumlu güzel sonuçlar alırsın canım

Canim bende femera kullandım 25 Haziran’da çatlatma iğnesi oldum. Ekstradan gynositol içiyorum. Bat 11 Temmuz. Dün hafif göğüs agrlarim vardı bugün çok daha hassas olduğunu hissettim. Daha 4-5 gün var regl bu kadar göğüslerim neden sızlıyor anlamadım

Merhaba. Bende femara kullandim 1temmuz catlama ignesi oldum. 3yumurtam buyumuwdu igneden sonra 3de catlamiw bakalim hayirlisi bat 19 temmuz ama ben cok sabirsizim

Öncelikle hayırlı haberlerini alırsın inşallah ben iğneden 10 gün sonra kan testi yaptırdım 1.67 çıktı negatif diye çok üzülmüştüm kısmet değilmiş dedim adet tarihimi bekliyordum hiç bir belirti yaşamadım sadece göğüs hassasiyeti dışında normalde adetime yakın oluyordu zaten adetim 1 gün gecikti öylesine idrar testi yaptım direk ikinci çizgi çıktı inanamadım 1 tane daha yaptım yine çıktı hemen kan testi yaptırdım 500 çıktı bu sefer şuan 13 haftalık ikizlerime hamileyim ama çok şükür hala göğüs hassasiyeti dışında bir belirti yaşamıyorum. Allahım çocuk isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

MaşaAllah darısı bize inşaAllah benimde iğneden sonraki 11. Günüm ama geçen ay 12. Güne kadar pozitif çıktığı için yapamıyorum bize Dr dua et olur mu Rabbim size bağışlasın inşaAllah

Gercekten cok sevindim ben de pek belirti gormıyorum artık 12.gunum oldu adetime az kaldı test de yapmak istemiyorum acık asi gun geceden. Insallah bir umut hayırlı haberler alırım

MaşaAllah darısı bize inşaAllah benimde iğneden sonraki 11. Günüm ama geçen ay 12. Güne kadar pozitif çıktığı için yapamıyorum bize Dr dua et olur mu Rabbim size bağışlasın inşaAllah
Bende 13.gune geldim sabırla bekliyorum insallah hayırla sonuçlanır

Buradan okuduğum kadarıyla klomen ve iğne kullananlar ya tutmuyor yada 7. haftada kalbi duruyor benim de kullanma ihtimalim var neden böyle oluyo acaba

Buradan okuduğum kadarıyla klomen ve iğne kullananlar ya tutmuyor yada 7. haftada kalbi duruyor benim de kullanma ihtimalim var neden böyle oluyo acaba
Dogan da var canım benım arkadaşım doğum yaptı onun sebebı başka bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…