Klomen+ Çatlatma iğnesi sonrası

lovelydreamer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
99
38
88
Tekirdağ
Merhaba klomenden sonra ayın 16sı ovitrelle vuruldum. 1inde gel dedi dr kanda beta HCG için. Üzerinden tam 16 gün geçmiş olucak. Ama ondan sonra 2 günde 1 bakılıyor ya değerlere acaba 30unda gidip sağlık ocağına versem sağlıklı bir sonuç alır mıyım o zamanda tam 14 gün geçmiş olucak lütfen yardımcı olun

Erken gebelik testinde bile silik çizgi olarak çıkar bence 14. Gün

Merhaba ilk idrarımla yaptım negatif çıktı maalesef ağrı batma hassasiyet ne varsa yaşadım ama bende yerleşme kanaması falan olmadı geri kalan belirtilerin hepsi vardı . Ayın 1 i kontrolüm var doktoruma o da kanda bakıcaktı ama sanmıyorum birşey çıkacağını maalesef siz ne yaptınız

Evet kızlar ayın 1 i yani bugün kontrolüm olacak çok heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kanda bakılacak sonucu yazarım buraya da inşallah

Doktora gittiniz mi kanda bakıldımı anlatır mısınız merak ettim
Yok gitmedim zaten diğer iki çatlatma iğnesinde olan belirtiler oldu bir farklilik olsa muhakkak hissederdim o yüzden bende hamile olmadığıma kanaat getirdim zaten bugün 16. Günüm ve regli oldum. Bu ay aşılama deneyeceğim inşallah kismetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…