klomen çatlatma iğnesi progesteron:(

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
hocam merhaba ben 2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullandım günde 1 tane 5 gün boyunca 50 mg klomen daha sonra 1 kere ovitrelle iğne gecen ay progesteron değerim 30.96 çıkmıştı bu ay doktorum aşılama yapalım dedi yine ilaçları aynı şekilde kullandım iğne vurduralı 12 gün aşılama yaptıralı 10 gün adetimin ise 24. günü dra gittim progesteron tahlili istedi yaptırdım henüz sonucu druma gösteremedim değer 6.34 benim doğal yolla bile 20 lerde çıkan bu değerim ilaclara hiçmi tepki vermemiş yani sanırım yumurtlamamışım peki bu durumda adette olamayacakmıyım?
yoksa bu değer yumurtladığım anlamına gelirmi?
gebelik için halen umutlanabilirmiyim?
adet siklusum 28 gün.

merhaba progesteron değeriniz yaptırdığınız güne göre düşük gelmiş. çoğunlukla bu değerlerde gebelik beklentimiz olmaz. gene de adet gecikmeniz olduğu taktirde kanda gebelik testi yaptırmanız gerekir. doktorunuz sizi yönlendirecektir. sevgiler.

teşekkür ederim hocam peki bu durumda yumurtam çatlamamışmı oluyor çatlamayan yumurta kist olur diye biliyorum öylemidir.

HTML:

merhaba hocam bir yıldır cocuk istıyorum eşimde ve bende sorun yok bu ay klomen kullandım 13. gun yumurtalarım 22 mm olmuştu 14. gun çatlatma iğnei oldum.. 21. gun progesteronum 98.4 cıktı doktorum cok ıyı dedı bende heveslenıp yanı reglıme 5 gun kala kan yaptırdım 4.9 çıktı ıdrar testlerim de pozitif cıktı ama iğneden olabilceğini öğrendim.. Şimdi de reglim bir gün gecikti hamile olma ihtimalim nedir? progesteronum bu kadar yuksek neden cıkmış olabilir?
=

Merhaba sanırım artık adet görmüşsünüzdür, gebelik olması durumunda adet gecikmesi vekanda gebelik testinin gecikme süres,yle uygun yükselmesi gerekir. Umutsuzluğa kapılmadan sırasıyla tedavilerinize devam ediniz. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…