Klomen ve çatlatma iğnesi kullanıp yumurta çatladığında kasık ağrısı geçiyormu ben 2 gün önce iğneyi oldum dün akşam çok ağrıdı bugün ağrım azaldı yumurtam dün gece çatlamış olabilirmi birde kan testi iğneden 15 gün sonramı çıkar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende bu ay sabah iki aksam iki klomen kullandim ayn 11inde cagrdi doktorum catmatma ignesi olck bu igne ne kdr zaman snra yapiliyor bu sefer olsn nolurrrrr
canim ben bu ay igne oldum 15. gune kadar pozitif cikti testler 16. gun adet oldum okadarda heveslenmistim. insallah senim olumlu olur herseyin
insallah isteyen herkezin yavrusu olur. ben 1 bucuk senelik evliyim ilk gebeligim dis gebelik oldu ameliyat oldum ikincisi insallah normal bi sekilde olurBnde her seferinde umutlaniyorum ama bos maalesf ins bu sefer olur
insallah isteyen herkezin yavrusu olur. ben 1 bucuk senelik evliyim ilk gebeligim dis gebelik oldu ameliyat oldum ikincisi insallah normal bi sekilde olur
deryacim cok haklisin arkadasim benimde kuzenlerimin bebisleri oldu bile tabi bu kiskanclik degil sadece imreniyoruz dimi arkadasim ;(((Amin cnm ins bide ole seyler var tabi Allah yasatmasin bidaha saglikli hayirli bebislerimiz olsun ins. Bende bi senelik evliyim pco yuzunden tedavi oluyorum en son rahim filmi cektirdim bu ay da klomene basladim. En zoruda cevradekiler benden sonra evlenenlerin bebisleri oldu bile bende istiyorum
deryacim cok haklisin arkadasim benimde kuzenlerimin bebisleri oldu bile tabi bu kiskanclik degil sadece imreniyoruz dimi arkadasim ;(((
ayni seyleri bende yapiyorum yaa ;(( bence bizde kavusacagiz bebislerimize arkadasim az kaldi insallahAsla kiskanmiyorum ama cok ozeniyorum bn hic bole degildim artik bbk magazalrinin onunden gcerkn durup bakiyorum bi kere esim yokkn gezdm bile. Evde ona oda ayrdik bombos duruyor her girdigimde gel artik bebeğim diyorum..bunları yaşarken esimin bnden sonra evlnn kuzeni teyze kizi hamile olunca oturup aglmk bana düşüyor tbi
ayni seyleri bende yapiyorum yaa ;(( bence bizde kavusacagiz bebislerimize arkadasim az kaldi insallah
ben kullanmıştım klomen sonra çatlatma iğnesi adet sancısı gibi ağrı oluyo ve 15 gün sonra belli olur kan testinde inşallah olur canm dualarım senin gibi bebek isteyenlerle allah herkese nasip etsinKlomen ve çatlatma iğnesi kullanıp yumurta çatladığında kasık ağrısı geçiyormu ben 2 gün önce iğneyi oldum dün akşam çok ağrıdı bugün ağrım azaldı yumurtam dün gece çatlamış olabilirmi birde kan testi iğneden 15 gün sonramı çıkar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
adet tarihine yakın belirti yaşadım sanki adet olacakmışım gibi sonra adetime 3 gün varken test yaptım evde hafif bi çizgi çıktı kan tahlili yaptırdım hemen hamileydimCatlatma ignesinden iki gün sonra agrim geçti şuan iğnenin 7. Günü ben adet olacakmisim gibi geliyor çünkü adet öncesi sivilcem olur belim agrirdi ayrıca anlik sinir oluyor siz catlatma ignesinden kaç gün sonra belirti yasadiniz adet tarihine var gecen ay 25 idi bu ay bakalim adet olmazsan bir hafta sonra doktor cagirdi olursamda 3 günü offffff kadim olmak zorrrr
amin canm inşallahHIM anladim ne güzel Rabbim bana ve tüm anne olmak isteyenlere versin
Yaa kaç günün var? Benim daha çok var.Benim de 2. ayım bu ay, ben de aynı durumdayım, ümidim yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?