İnşaallah güzel sonuçlar alırız herhangi bir belirti var mı siz ne zaman test vereceksinizMerhaba ben de 21 eylülde iğne oldum ilk kezGünler geçmiyor
Cuma günü kasıklarım çok ağrıdı şu an için bi belirtim yokİnşaallah güzel sonuçlar alırız herhangi bir belirti var mı siz ne zaman test vereceksiniz
Ay iğneyi yaptığım günün ertesinden beri bağırsaklarım bozuldu sanki. Bu da sanırım yan etkisiİnşaallah güzel sonuçlar alırız herhangi bir belirti var mı siz ne zaman test vereceksiniz
Ara ara gelen kasık ağrısı dışında herhangi bir belirtim yok ben henüz test yapmadım 3 ekimde yapmayı düşünüyorum 12. Güne denk geliyor çünkü ilacın etkisi zaten vucuttan 10. Günden sonra atılıyormuşAy iğneyi yaptığım günün ertesinden beri bağırsaklarım bozuldu sanki. Bu da sanırım yan etkisi
Ne yaptın canım varmı bir gelişmeAy iğneyi yaptığım günün ertesinden beri bağırsaklarım bozuldu sanki. Bu da sanırım yan etkisi
Henüz test yapmadım canım çarşamba günü 15.günüm. Sen yaptın mı testNe yaptın canım varmı bir gelişme
Bana 12. Gün yapmamı söylemişti doktorum bugün yaptım 1.10 çıktı beta hgc negatif yaniHenüz test yapmadım canım çarşamba günü 15.günüm. Sen yaptın mı test
Adetin olmazsa tekrardan bi test vermekte fayda var. Hakkımızda hayırlısı olsunBana 12. Gün yapmamı söylemişti doktorum bugün yaptım 1.10 çıktı beta hgc negatif yani
Benim de çarşamba 15. Günüm olacak 15. Günde adet olmazsan tahlil ver dedi. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı. Beklemek zormuş cidden. Inşallah bu ay hamiş oluruz.Henüz test yapmadım canım çarşamba günü 15.günüm. Sen yaptın mı test
İnşallah güzel haberler alırsın canımBenim de çarşamba 15. Günüm olacak 15. Günde adet olmazsan tahlil ver dedi. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı. Beklemek zormuş cidden. Inşallah bu ay hamiş oluruz.
Bugün tahlil günüm ama elim gitmiyor test yapmaya. Korkuyorum..Benim de çarşamba 15. Günüm olacak 15. Günde adet olmazsan tahlil ver dedi. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı. Beklemek zormuş cidden. Inşallah bu ay hamiş oluruz.
inşallah güzel sonuçlar alırsın canımBugün tahlil günüm ama elim gitmiyor test yapmaya. Korkuyorum..
Naptın canım yaptın mo testinşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Henüz yapmadım canım sanırım birkaç gün geçmesini bekleyeceğim.. Negatif görmekten korkuyorumNaptın canım yaptın mo test
Benimde bugün 15. Günü regl tarihime 4 gün var belki bir umut bekliyorumHenüz yapmadım canım sanırım birkaç gün geçmesini bekleyeceğim.. Negatif görmekten korkuyorum
Yap kurtul :) Allah nasip ettiyse zaten bebişinle birliktesin. Ben bugün verdim tahlil ve hamiş olduğumu öğrendim:)Henüz yapmadım canım sanırım birkaç gün geçmesini bekleyeceğim.. Negatif görmekten korkuyorum
Hayırlı olsunYap kurtul :) Allah nasip ettiyse zaten bebişinle birliktesin. Ben bugün verdim tahlil ve hamiş olduğumu öğren
Isteyen herkese nasip olsun insallah. Cok teşekkür ederim güzel dua ve dilekleriniz içinHayırlı olsun. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?