Klomen + çatlatma iğnesi kullananlar ??

İnşaallah güzel sonuçlar alırız herhangi bir belirti var mı siz ne zaman test vereceksiniz
Cuma günü kasıklarım çok ağrıdı şu an için bi belirtim yok Arkadaşım çatlatma iğnesiyle gebe kaldı onun belirtileri 10.günden sonra başlamış. Dün bi kaset test yaptım sırf pozitifi görmek için :) bi dahaki testi 15.gün yaparım herhalde, tabii dayanabilirsem Sizde bi belirti var mı?

Ay iğneyi yaptığım günün ertesinden beri bağırsaklarım bozuldu sanki. Bu da sanırım yan etkisi
Ara ara gelen kasık ağrısı dışında herhangi bir belirtim yok ben henüz test yapmadım 3 ekimde yapmayı düşünüyorum 12. Güne denk geliyor çünkü ilacın etkisi zaten vucuttan 10. Günden sonra atılıyormuş

Henüz test yapmadım canım çarşamba günü 15.günüm. Sen yaptın mı test
Benim de çarşamba 15. Günüm olacak 15. Günde adet olmazsan tahlil ver dedi. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı. Beklemek zormuş cidden. Inşallah bu ay hamiş oluruz.

Benim de çarşamba 15. Günüm olacak 15. Günde adet olmazsan tahlil ver dedi. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı. Beklemek zormuş cidden. Inşallah bu ay hamiş oluruz.
Bugün tahlil günüm ama elim gitmiyor test yapmaya. Korkuyorum..

Henüz yapmadım canım sanırım birkaç gün geçmesini bekleyeceğim.. Negatif görmekten korkuyorum
Yap kurtul :) Allah nasip ettiyse zaten bebişinle birliktesin. Ben bugün verdim tahlil ve hamiş olduğumu öğrendim:)

Kızlar iğnenin 3.günü inanılmaz kasık ağrım var yan etkisi mi

Merhaba hanımlar bende 17 Ekim de klomen sonrası catmatma iğnesi vuruldum 10 gün sonra doktor gel dedi gittiğimde gebelik testi yaptı ve sonuç negatif sizce erken yapmış olabilir mi bugün 15. Günüm adetimede iki gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…