Klomen + çatlatma iğnesi kullananlar ??

Mylv48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
815
348
53
26
Herkese merhaba hanımlar ben adetin 5. Günü klomene başladım 13.gün kontrole gittiğimde 6 tane yumurtam oluştuğunu söyledi ve çatlatma iğnesi verdi dün vuruldum 3 gibi bu akşamda değerlendirdim . Sizce yarın da değerlendirme olsun mu ve bu şekilde hamile kalan varmı mesajlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• C7FB4245-A11E-4AEC-8316-1B12FC46D2AD.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 198
  • B2A4EEE5-AED3-4E2E-8D70-314C2D693A0B.jpeg
    113,3 KB · Görüntüleme: 129
  • 13FFDA7A-AA51-489A-86E7-FC0BC9E7FF4F.jpeg
    116,9 KB · Görüntüleme: 177
  • DDA288F2-AEF0-4F73-A580-09D200610F65.jpeg
    104,6 KB · Görüntüleme: 252
1 gün ara vererek 4 gün boyunca değerlendirin bence mesela cuma başlama diyelim sonra pazar ,salı,perşembe

Cu

ma cumartesi pazar olarak değerlendirme oldu bu yeterli değil mi yoksa devam edilsin mi
Üstüste olmasın diye söyledim canım bigün ara vererek diye ama olsun onlar tutar İnşAllah çatlatma iğnesinden kaç saat sonra olacağını doktor söylemedimi günlerinizi

Üstüste olmasın diye söyledim canım bigün ara vererek diye ama olsun onlar tutar İnşAllah çatlatma iğnesinden kaç saat sonra olacağını doktor söylemedimi günlerinizi
Söyledi çatlatma iğnesi sonrası 36. Saat dedi bende o saatlere yakın yaptım ilkini diğer günleride riske atmadım 3 gün değerlendirdim dün olmadı sizce bugün olsun mu yoksa yeterli mi

sizin tercihiniz tabiki yumurtlama günlerini değerlendirmek gerekli bir şey zaten çatladıktan sonra 24 saat içerinde tutmuştur İnşAllah size tavsiyem kafanıza takmadan sürekli onu düşünmeden kendinizi yormadan bi aktivite bulun sonra dua edin Meryem suresini okuyun namaz kılın 2 buçuk hafta sonra test için gidersiniz acele etmeyin 3 aylık bebek bile limon büyüklüğünde oluyor yani kesenin görünmesi için 4 haftalık olması gerekir ama 15 gün sonrada hcg de kan testinde çıkar Umarım olmuştur dualarım sizinle sizde bana dua edin lütfen

Allah razı olsun ne dileğin ne muradın varsa hemen tez zamanda olsun inşallah ismim Aysun adımla dua edersen çok sevinirim 2 hafta sonra müjde veririm inşallah

Allah razı olsun ne dileğin ne muradın varsa hemen tez zamanda olsun inşallah ismim Aysun adımla dua edersen çok sevinirim 2 hafta sonra müjde veririm inşallah
Amin canım İnşAllah kulun kula duası çok çabuk kabul olurmuş benimde ismim Sevcan bugün akşam Meryem suresi okuyacağım senin içinde okurum sende bana dua et İnşAllah isteklerimiz hayırlıca kabul olur

Amin canım İnşAllah kulun kula duası çok çabuk kabul olurmuş benimde ismim Sevcan bugün akşam Meryem suresi okuyacağım senin içinde okurum sende bana dua et İnşAllah isteklerimiz hayırlıca kabul olur
İnşallah canım çok çok aminnn

Merhaba test yaptırdınız mı ? Tuttu mu acaba ? Benimde solda 3 yumurtam vardı 21mm 13mm 14mm. Küçüklerden umudum yok ama belki 21 olan tutar diye düşünüyorum. Çoğu kişide de ilk çatlatma iğnesi tutmamış. Merak ettim sonucunuzu

Yaptım buhün 14.gün ama biraz sonra çıktı ikinci çizgi sizce varmı

Eklentiler

• C714B3EA-7D7F-4006-8583-95E1B1B90FE8.jpeg
    81,1 KB · Görüntüleme: 231
Yaptım buhün 14.gün ama biraz sonra çıktı ikinci çizgi sizce varmı
Testim bu şekilde

Eklentiler

• FCE6E245-B59B-4660-A22D-10AEFC5C48FA.jpeg
    81,1 KB · Görüntüleme: 219
Testim bu şekilde
Yani var gibi duruyor ama kendim bu hataya çok düşüp var diye umutlandığım için hayal kırıklığına sebep olmak istemiyorum iğnenin etkisi 12 günde geçiyor diyende var 15 günde diyen de var doktorum bana en güveniliri 15 gün sonra gidip kan vermek demişti. İsterseniz bi kandan baktırın garantisi olsun. İnşallah pozitiftir

12.gün yapmıştım oda bu şekilde çıkmıştı
12.gün yapmıştım bu şekilde çıktı

Eklentiler

• 446178A0-30FB-4D5C-BF0B-DB7F1AE3A097.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 120
Merhaba bende 21 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum aynı anda 2 taraftanda 12 gün sonra test yapmamı istedi doktorum sağ tarafımda 19 mm sol tarafımda ise 17 mm yumurtalığımın olduğunu söylemişti. İnşallah sonuç güzel haberler verir hepimize

Merhaba ben de 21 eylülde iğne oldum ilk kez Günler geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…