Merhaba arkadaşlar. Bir oğlum var ikinciyi istiyoruz. Yaklaşık bir yıldır düzenli olarak 5-6 ay diyelim .rutin kontrol e gittim Dr a pko var dedi. Kaldiki adetlerim düzenlidir. Son zamanlarda bir iki gün gecikmem oluyordu. Normalde düzenlidir. Işi hizlandiralim klomen vereyim dedi. İlk ay gebelik olmadı. Ikinci klomende gebelik oluştu kan değerlerim ikiye katlanması ve düşük oldu. Kan pıhtılaşmasi var oğlumda iğne kullanmıştım. Bunda da öğrenir öğrenmez başladım. Ama başka sebepten midir nedir olmadı. Dr sıkıntı yok denemeye devam ediyoruz dedi. Geçen yıl ağustos ayında da aynı oldu kan degerlrim katlanmadi ama onda haberim yoktu planlı olsaydı aspirine başlardım. Sebep olarak dedim plansizdi kan sulandırıcı kullanmadım ondan düşük oldu. Bunda baya planliydik iğne aspirin progeston vs..o halde yine kimyasal oldu. Sorum şu. Klomenle kimyasal gebelik yaşayan var mim kan sulandırıci iğneye rağmen kimyasal gebelik olabiliyor mu. Sperm yada yumurta nin kalitesiz döllenmesi olabilir. En iyisi olana kadar devam edeceğiz dedi Dr. İçim biraz rahat birazda tedirginim. Bu ay klomeni birakacaktim baktım işe yarıyor devam etmek istedim. Dr da iyi yapmışsın devam edelim dedi. Kafam karışık iğne ve iğnesiz kimyasal düşük aklımı bulandırıyor.