klomen+çatlatma iğnesi ile hamile kalanlarr

derin23

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
3
0
16
İzmir
arkadsaşlar benim bu ikinci ayım klomende ilkinde tutmadı yarın klomene başlıcam tekrardan ardından iğneye ama benim umudum yok çünkü klomen yumurtalıklarımı çok büyütmüştü ve ardından primalut kullandım ve şimdi tekrardan klomen...doktor bana rahim filmi çekelim dedi tam kesin demiyorum ama doğuştan sol tarafımda ödem varmış buda rahim filminde ortaya çıkcak lütfen cevap yazınn

ilk gebeliğimde iki ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama hamile kalamadım.çok fazla beklentiye girdiğim için stres olmuştum.sonra kendi haline bıraktım ve 3.ayda hamile kaldım.bu bebeğimi kaybettim.bu kaybın arkasından 3 ay ilaç kullanmadım beklemek istemiyordum ve 4.ayda klomen kullandım.daha öncekilerde günde 1 kez kullanıyordum ama sonuncuda günde 2 tane aldım.doktor o ay umutlanmamamı yumurtanın küçük olduğunu söyledi.ben ümidimi kestim.tekrar deneriz diye düşünürken bir de baktımki hamileyim.sonradan öğrendimki bir çok doktor böyle yapıyomuş.aşırı beklenti elinizin boş çıkmasına yol açıyor.rahat olun ve bol bol dua edin.

bende klomen kullandım 2 ay yumurta büyüdü ve ovitrelle iğne yapıldı ve o ay hamile kaldım ama malesef boş gebelik çıktı ve kürtaj oldum 2 ay bekledim bu ay tekrar klomen kullandım ama yumurta göremedik rahim arkasında sıvı birikintisi varmış bu da yumurtanın çatladığını gösterebilirmiş sonuç olarak ne olduğunu bilmeden bekliyorum inşallah mutlu son olur allah hepimizin yardımcısı olsun...

klomen yumurtlama sorunu olanlara veriliyor adetinn beşinci günü başlanıyor... yani benim bildiğim böyle amacım ve kullanma şeklim bu idi.

klomen yumurtlama sorunu olanlara veriliyor adetinn beşinci günü başlanıyor... yani benim bildiğim böyle amacım ve kullanma şeklim bu idi.

iyi akşamlar canim klomen ilaç ismimi ben serophene kullanıyorm aynımı ikisi acaba bide doktor bana adetimin 3üncü günü başlattı genelde herkes 5inci günü başlamış acaba üçüncü günde başlanıyormuki kafam karıştı şimdi.

canım benm de ilk gebeliğim 5+2 olduk bende klomen çatlatma iğnesi kullandım ilk tutunmadı 2.de aynı senin dr gibi bnmki de cok ümitlenme dedi çok iyi durumda değil yumurtan dedi şansa iğne yapalım bi deneyelim dedi onun için iğne olmak bile istemedim nasılsa iyi değilmiş dedim eşim olmaz bi denesek ne cıkar dedi hiç umutsuz iğne oldum ve şimdi bebişim benmle dr.la dün görüştüm hani iyi değildi dedim nasıl oldu diye şaşrdım bu da bizim meslek sırrımız rabbim de yardım etti ve sonuç güzel oldu dedi inş hayırlısıyla kucağımıza da alırız...

bildiğim kadarıyla bunlar denk klomifen türü ilaçlar ve doktorlar adetin 3 ile 5. günü arasında başlatıyorlar ben şimdiye kadar 3 doktor değiştirdim 3 üde 5. gün başlattı işin doğrusu doktor ne diyosa onu yapmaktır tabi hakkında hayırlısı olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…