Hadi gözün aydın canımKolay geçti kuzum tüpler vs açıkmış sıkıntı yokmuş
Oh çok şükür canım. E hadi geçmiş olsun. Bebiş gelsin inşallahKolay geçti kuzum tüpler vs açıkmış sıkıntı yokmuş
Bende pazartesi doktora gidicem 12+1 oluyor o gün. İkili tarama testi falan yapılcak sanırım. Belki cinsiyet tahmini bile yapabilir doktor çoğu kişi 12-13 haftada öğrenmişOh çok şükür canım. E hadi geçmiş olsun. Bebiş gelsin inşallah
Evet benim arkadaşımda öyle öğrendi. Erkekse zaten hemen belli ediyor kendini. Bizi habersiz bırakma canım. İnşallah çok güzel geçer testinBende pazartesi doktora gidicem 12+1 oluyor o gün. İkili tarama testi falan yapılcak sanırım. Belki cinsiyet tahmini bile yapabilir doktor çoğu kişi 12-13 haftada öğrenmiş
Tamam canım doğru diyorsunHadi gözün aydın canımçok şükür tüplerde bi sıkıntı yokmuş bundan sonrası daha mühim hiç aksatmadan iki günde bir ilişkiye gir muhakkak
İnş canım sana da bana daOh çok şükür canım. E hadi geçmiş olsun. Bebiş gelsin inşallah
TabikiEvet benim arkadaşımda öyle öğrendi. Erkekse zaten hemen belli ediyor kendini. Bizi habersiz bırakma canım. İnşallah çok güzel geçer testin
Evet canım üçüncü aşılamayı oldum bir umutTabikiinşallah canım inşallah sen tekrar aşılama mı oldun kaçırdım orayı
Hadi inşallah güzel haberlerle gel burayaEvet canım üçüncü aşılamayı oldum bir umuthaftaya cumartesi test yapmayı düşünüyorum 12. Gün olmuş olacak
Allahım maşallahedahandro Y yenibirhayal kızlar selam ben dün kontroldeydim ikili tarama için kan verdim bide kâğıt imzaladım başka test karnımdan su alınması falan istemediğime dair. Minik tospağa içerde kıpır kıpır doktorumuz %60 kız dedi bidahaki kontrolümüz 1 ay sonra hayırlısı bakalım Allah herkese nasip etsin inşallah
O kadar kıpırdıyor kiAllahım maşallahherşeyleri belli olmuş içinde bir insan var bir bebek var sağlıkla kucağına al inşallah kuzum. Bana erkek gibi geldi ama ben bildiğimden değil.
Oy içerde yüzüyor mu ki oO kadar kıpırdıyor kiama 1 ay sonra kontrolde net belli olur diye düşünüyorum eller ayaklar hiç hiç durmuyor
Aminnn amin en kısa sürede inşallahOy içerde yüzüyor mu ki okıpır kıpır maşallah Allah bizlere de nasip etsin böyle güzel fotolar paylaşmak aminn
Oy yerim maşallah güzellikkk. Nasıl bir duygu, mide bulantın nasıl kaç haftalık oldunuzedahandro Y yenibirhayal kızlar selam ben dün kontroldeydim ikili tarama için kan verdim bide kâğıt imzaladım başka test karnımdan su alınması falan istemediğime dair. Minik tospağa içerde kıpır kıpır doktorumuz %60 kız dedi bidahaki kontrolümüz 1 ay sonra hayırlısı bakalım Allah herkese nasip etsin inşallah
Kızlar ya bi piklemedi buAllahım maşallahherşeyleri belli olmuş içinde bir insan var bir bebek var sağlıkla kucağına al inşallah kuzum. Bana erkek gibi geldi ama ben bildiğimden değil.
Kuzum bence 17 yazdığından sonrası çatlamış. İnşallah 17-18-19u değerlendirmişsinizdirKızlar ya bi piklemedi bu
17 değerlendirdim kuzum. Ama piklemedi ki. Bugün de silik çıkarsa inancam aslında kan verip öğrenebilirimKuzum bence 17 yazdığından sonrası çatlamış. İnşallah 17-18-19u değerlendirmişsinizdir
Canım tam pik olduğu anı kaçırmış olabilirsin. Gece uyurken bile pik olmuş olabilir. O koyuluklardan sonra açılmış rengi. Büyük ihtimal çatlatmışsın canım17 değerlendirdim kuzum. Ama piklemedi ki. Bugün de silik çıkarsa inancam aslında kan verip öğrenebilirim
Bilmiyorum ki çatladı mı o zaman tam gelişmeden çatladıCanım tam pik olduğu anı kaçırmış olabilirsin. Gece uyurken bile pik olmuş olabilir. O koyuluklardan sonra açılmış rengi. Büyük ihtimal çatlatmışsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?