- Emoji Skoru
- 933
- Puanlar
- 53
Bu ay korunuyorum zaten önümüzdeki ay için sormuştum.Sizce klomen kullanayım mı yoksa bir şey yapmadan mı denemeliyimCanım kistin hala varsa zaten doktor klomen kullandırmaz. Daha da büyütür klomen kisti. Doktorun seni yönlendirecektir bu konuda.
Benim 10 gün geç döllenme olmuş canım yani yumurtlama geç olmuş normalde son adet tarihim 16 hazirandı 25 Haziran yaptı doktorumMaşallah cinsiyete az kalmış kuzum Maşallah. Kuzum açılsa bile yumurtlama geç olabliyo
Teşekkür ederim canım benimUnutur muyuz kız unutmayız hiçgüzel haberi alıp verelim istiyorum ama o haberi de alamadık bi türlü.. oy ne çabuk büyüyor 10 haftalık oluvermiş. Tabi sana zaman geçmiyordur belki sağlıkla büyüsün bebişin canımm
Hmm sen yumurtalama takip etmedin değil mi. Şimdi geç döllenme geç yumurtlamadan mı oluyor peki, normal yumurtlayıp geç döllenebiliyo mı acabaBenim 10 gün geç döllenme olmuş canım yani yumurtlama geç olmuş normalde son adet tarihim 16 hazirandı 25 Haziran yaptı doktorum
Ettim canım 2 ay ama görmedim sonra 2 ay çatlatma iğnesi tedavisiyle gördüm yumurtlama takibi dedikleri gibi bence zaten ilaçlar bi süre daha etkisini gösteriyor. Pko luların sıkıntısı yumurta çatlasa bile geç çatlaması zaten. Çoğu pko hastasında geç döllenme oluyor. O yüzden normal kadınlar adetin 2. Haftası ilişkiye başlıyorsa çocuk için pko lulars 3. Haftayı öneriyorlarHmm sen yumurtalama takip etmedin değil mi. Şimdi geç döllenme geç yumurtlamadan mı oluyor peki, normal yumurtlayıp geç döllenebiliyo mı acaba
Anladım canım. Salı hsg çekilcek inş bakalm. Ağrılı bir şey miEttim canım 2 ay ama görmedim sonra 2 ay çatlatma iğnesi tedavisiyle gördüm yumurtlama takibi dedikleri gibi bence zaten ilaçlar bi süre daha etkisini gösteriyor. Pko luların sıkıntısı yumurta çatlasa bile geç çatlaması zaten. Çoğu pko hastasında geç döllenme oluyor. O yüzden normal kadınlar adetin 2. Haftası ilişkiye başlıyorsa çocuk için pko lulars 3. Haftayı öneriyorlar
Anestezili yaptırdım ben ve hiçbirşey anlamadım sonrasında ne ağrım ne kanamam oldu benim çok güzel geçti anesteziliyse korkma ama anestezisiz bilgim yok canımAnladım canım. Salı hsg çekilcek inş bakalm. Ağrılı bir şey mi
Kız anestezili ya sonrasında saçma konuşup ağladın mı hahahAnestezili yaptırdım ben ve hiçbirşey anlamadım sonrasında ne ağrım ne kanamam oldu benim çok güzel geçti anesteziliyse korkma ama anestezisiz bilgim yok canım
Hayırrr zaten az veriyolar aşağıda uyanmanı bekliyorlar yukarı ayılmış çıkıyorsun korkmaKız anestezili ya sonrasında saçma konuşup ağladın mı hahah
Ahaha iyimiş o zaman bakalım nasıl olcakHayırrr zaten az veriyolar aşağıda uyanmanı bekliyorlar yukarı ayılmış çıkıyorsun korkma
Korkma korkma inşallah bi sorun sıkıntı çıkmazAhaha iyimiş o zaman bakalım nasıl olcak
Bende de aşılamada dr rahim ağzı dar dedi zor soktu içeri çubuğu. Tüpler de açıksa ne güzel olcak inş şimdiKorkma korkma inşallah bi sorun sıkıntı çıkmazbenim sağ tüp tıkalı çıkmıştı ilaçla aşılmış o esnada o yüzden hsg önemli bence
Canım çekildin mi hsg ne durumdasınAnladım canım. Salı hsg çekilcek inş bakalm. Ağrılı bir şey mi
Beyons dicektim betona diye çıkmış ismiD defnew Y yenibirhayal hsg'den sonra 3. Adet döngümdeyim, pazartesi aşılama oldum. BeklemedeyimY yenibirhayal diğer grupta betona diye bi arkadaş vardı o da hsg'den sonra 3. Adet döngüsünde hamiş oldu, D defnew de öyle olmuştu hsg'den sonra hamiş olmuştu. Darısı bize kuzum
Yarın randevum kuzum salı muayene yaptı yarın da hsg çekilcek ağrı kesici iç gel dedi yine de çok ağrır mı acaba, devşette olacağım anestezi vermiyorlar. İnş ben de üstüne yine famera vs kullanıp devam edeceğim hsg sonrası aylarda ben de umutluyum açıkçasıD defnew Y yenibirhayal hsg'den sonra 3. Adet döngümdeyim, pazartesi aşılama oldum. BeklemedeyimY yenibirhayal diğer grupta betona diye bi arkadaş vardı o da hsg'den sonra 3. Adet döngüsünde hamiş oldu, D defnew de öyle olmuştu hsg'den sonra hamiş olmuştu. Darısı bize kuzum
Senin hsg anestezili miydi canımD defnew Y yenibirhayal hsg'den sonra 3. Adet döngümdeyim, pazartesi aşılama oldum. BeklemedeyimY yenibirhayal diğer grupta betona diye bi arkadaş vardı o da hsg'den sonra 3. Adet döngüsünde hamiş oldu, D defnew de öyle olmuştu hsg'den sonra hamiş olmuştu. Darısı bize kuzum
Benimki anesteziliydi kuzum. Aletten alete değişiyor hissiyat durumu diyorlar. Çok kolay atlatanlar var anestezisiz de.Yarın randevum kuzum salı muayene yaptı yarın da hsg çekilcek ağrı kesici iç gel dedi yine de çok ağrır mı acaba, devşette olacağım anestezi vermiyorlar. İnş ben de üstüne yine famera vs kullanıp devam edeceğim hsg sonrası aylarda ben de umutluyum açıkçası
Hsg gerçekten benim iyi ki yaptırmışım dediğim şeydi. 1 kere adet gördüm sonra bebiş haberi aldım zaten nerde araştırısan Araştır ilk 6 ay gebelik yüksek diyorlar çalışmalara 2 günde bir devam edin 3. Güne kalmasın 1 boş 1 dolu gibi ben öyle yaptım aslında o sıra aklımda hiç aman ilişki olsun bebiş olsun şeyi gezmiyordu ben tatilde kaldım sanırım ama hsg den sonra hep 1 dolu 1 boş olmasına önem gösterdim çünkü ne zaman yumurtladığımızı bilmiyoruz olası bi yumurtlamada boş kalmasın diyeD defnew Y yenibirhayal hsg'den sonra 3. Adet döngümdeyim, pazartesi aşılama oldum. BeklemedeyimY yenibirhayal diğer grupta betona diye bi arkadaş vardı o da hsg'den sonra 3. Adet döngüsünde hamiş oldu, D defnew de öyle olmuştu hsg'den sonra hamiş olmuştu. Darısı bize kuzum
Kolay geçti kuzum tüpler vs açıkmış sıkıntı yokmuşBenimki anesteziliydi kuzum. Aletten alete değişiyor hissiyat durumu diyorlar. Çok kolay atlatanlar var anestezisiz de.kolay geçer umarım canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?