bnde klomen kullandim bu ayMerhaba arkadaşlar öncelikle bu ay 2. Denemem klomen ile 2 yumurtam oluştu 19mm ve 21mm bugün ignemi yaptım ve artık bekleme sürecine girdim. Burda herkes birbirine çok güzel destek oluyor ve gerçekten aile gibi oluyor o yüzden bende burda sizinle birlikte sürecimi devam ettirmek istiyorum catlatma ignesi olanları bekliyorum. Siz neler yaşadınız ne ilaç kullandınız kaçıncı denemeniz hadi gelin tanışalım
yok cnm ben doktor disinda kullandim bu ay oncede kullanmistim igneye gerek duymuyodu kendiliginden catliyodu bu ayda bn kendi basima kullandim bklm nolurİğne verdi mi doktor
Anladım canım inşallah olur çatlama gibi Bi problemin yoksa çok iyiyok cnm ben doktor disinda kullandim bu ay oncede kullanmistim igneye gerek duymuyodu kendiliginden catliyodu bu ayda bn kendi basima kullandim bklm nolur
yok cnm ama gebelik olsmuyo bi turluAnladım canım inşallah olur çatlama gibi Bi problemin yoksa çok iyi
Doktor kontrolünde kullanılması öneriliyor. Hormon ilacı olduğu için kist varsa onları da büyütür.yok cnm ben doktor disinda kullandim bu ay oncede kullanmistim igneye gerek duymuyodu kendiliginden catliyodu bu ayda bn kendi basima kullandim bklm nolur
evet birazda korkmuyo degilim kullandim ama bisey olurmu bilmemDoktor kontrolünde kullanılması öneriliyor. Hormon ilacı olduğu için kist varsa onları da büyütür.
insallah olumli sonuclar alirizMerhabalar bende bu ay ilk kez femaraya başladım doktor kontrolünde. 5 gün kullandım 18mm lik bir yumurtam vardı kendiliğinden çatlar inşallah burda birlikte takip edince stres azalıyor sanırım. Beklemek zor
insallah olumlu sonuclar alirizMerhaba arkadaşlar bende 7ay önce klomen kullandım yumurta takibi olmadan gebe kaldım ama dış gebelikle sonuçlandı.Küretaj da oldum beta hcg düşmeyince metotreksat yapılarak sonlandırıldı .6 ay gebeliği erteledik iğneden dolayı .Nisanda 5gün klomen kullandım yumurtalarım 21 mmve 17 mm dedi doktorum. Çatlama iğnemi yaptık bekliyoruz bir hafta var sonucu öğrenebilmemiz içinbazen adet olacak hissi oluyor başka belirti hissetmiyorum
yok cnm 7.denememİnşallah. İlk denemeniz mi sizinde
Yaa umarım son olur. Siz tecrübelisiniz o zamanyok cnm 7.denemem
Benim doktorum üç denemeden sonra eşinin tahlillerini yaparız , duruma göre devam ederiz dedi yedi deneme olmuş eşini de gösterdin mi canımyok cnm 7.denemem
evet cnm bu sonuncuyu ben kendim kullandimBenim doktorum üç denemeden sonra eşinin tahlillerini yaparız , duruma göre devam ederiz dedi yedi deneme olmuş eşini de gösterdin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?