Y yasem45 Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2022 13 0 6 31 13 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi kakulemom #21 pcoslu birbayan .!.: merhaba sonucunuz ne oldu gebe mısınız Genişletmek için tıkla... Hayır hatta bu ay yine klomen kullandım normalde adet sıkıntısı yaşıyorum ilk defa normal şekilde adet oldum allahım hamile oldugumuzuda nasip etsin
pcoslu birbayan .!.: merhaba sonucunuz ne oldu gebe mısınız Genişletmek için tıkla... Hayır hatta bu ay yine klomen kullandım normalde adet sıkıntısı yaşıyorum ilk defa normal şekilde adet oldum allahım hamile oldugumuzuda nasip etsin
P pcoslu birbayan Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2021 182 42 18 28 15 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi kakulemom #22 yasem45 .!.: Hayır hatta bu ay yine klomen kullandım normalde adet sıkıntısı yaşıyorum ilk defa normal şekilde adet oldum allahım hamile oldugumuzuda nasip etsin Genişletmek için tıkla... malesef benım de negatif ( amiin inşallah cok üzüldük
yasem45 .!.: Hayır hatta bu ay yine klomen kullandım normalde adet sıkıntısı yaşıyorum ilk defa normal şekilde adet oldum allahım hamile oldugumuzuda nasip etsin Genişletmek için tıkla... malesef benım de negatif ( amiin inşallah cok üzüldük