• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık #klomen #çatlatma #hayıtotu #aslanpençesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Maisiyah345

Künfeyekûn, elbet bir gün..🤲
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
2.044
2.717
63
Gece gece merhabalar hanımlar kendime söz vermiştim bu ay hamileliği kafaya çok takmıcam diye ama yine başaramadım. Ben ilk kez bu ay ilaçlı tedaviye başladım o da klomen kullandım çat iğnesine gerek kalmadı ama iki yumurta çatlamıştı kendiliğinden doktor progestan verdi onu da kullanıyorum ve şu an ovülasyon dönemim anlayacağınız adete çok var. Benim sorularım şu olacak hamile kalmadan progestan kullandınız mı mideniz bulandı mı bide uyku yaptı mı çok fazla? Çatlatma iğnesi olmadan hamiş kalabilen oldu mu? Hayıt otu ve aslan pençesi kullanıp hamiş olabilen var mı bugün alacaktım bunları kadınlar kulübüne danışmadan almayayım dedim. Uykular haram oldu düşün düşün sabahı ediyorum

Gece gece merhabalar hanımlar kendime söz vermiştim bu ay hamileliği kafaya çok takmıcam diye ama yine başaramadım. Ben ilk kez bu ay ilaçlı tedaviye başladım o da klomen kullandım çat iğnesine gerek kalmadı ama iki yumurta çatlamıştı kendiliğinden doktor progestan verdi onu da kullanıyorum ve şu an ovülasyon dönemim anlayacağınız adete çok var. Benim sorularım şu olacak hamile kalmadan progestan kullandınız mı mideniz bulandı mı bide uyku yaptı mı çok fazla? Çatlatma iğnesi olmadan hamiş kalabilen oldu mu? Hayıt otu ve aslan pençesi kullanıp hamiş olabilen var mı bugün alacaktım bunları kadınlar kulübüne danışmadan almayayım dedim. Uykular haram oldu düşün düşün sabahı ediyorum
Canım ben 2 ay klomen+duphaston denedim yumurtam oluşuyordu boyutuda çok iyi ama çatlamıyordu bu ay klomen+duphaston ve ovitrelle çatlatma iğnesi denedik şuan hamileyim çok daha yeni çatlatma iğnesini çatlaman olmuyorsa vur diğer türlü tavsiye etmiyorum. :)

Canım ben 2 ay klomen+duphaston denedim yumurtam oluşuyordu boyutuda çok iyi ama çatlamıyordu bu ay klomen+duphaston ve ovitrelle çatlatma iğnesi denedik şuan hamileyim çok daha yeni çatlatma iğnesini çatlaman olmuyorsa vur diğer türlü tavsiye etmiyorum. :)
Ayh ne kadar mutlu oldum sanki ben hamiş kalmışım ❤️ Benim yumurtalar çatlamıştı o yüzden iğne yapmadı. İstedim ama gerek yok ağaç meyve vermiş daha ne istiyosun dedi doktorum. Duphaston ne için veriliyo bana progestan verdi

Ayh ne kadar mutlu oldum sanki ben hamiş kalmışım ❤ Benim yumurtalar çatlamıştı o yüzden iğne yapmadı. İstedim ama gerek yok ağaç meyve vermiş daha ne istiyosun dedi doktorum. Duphaston ne için veriliyo bana progestan verdi
Duphastonu progeston olarak verdi hem gebelik olmazsa adeti düzenlesin diye yada gebelik olursa bebeğin tutunmasını sağlasın diye :)

Duphastonu progeston olarak verdi hem gebelik olmazsa adeti düzenlesin diye yada gebelik olursa bebeğin tutunmasını sağlasın diye :)
Anladım hayırlısıyla inşallah bende bu ay hamiş kalırım bata daha 12 gün var

Ben

nasıl kullanıldığını bile bilmiyorum ben bu ay soğan kürü yaptım ama hayıtla da hamile kalan çok olmuş
Benim de prolaktinim 11 yükselttiğini duymuştum ve prolaktin yükselince gebeliği engelliyormuş valla şöyle iki üç bilen kullanan cevaplasa da biz de ona göre kullansak

Back