- 7 Şubat 2022
- 2.692
- 1.791
- 27
- Konu Sahibi Kelebegimx
Canm günaydın beklenen adet tarihinden önce kahverengi sulu akıntın oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm günaydın beklenen adet tarihinden önce kahverengi sulu akıntın oldumu
Günaydın kuzum yok bende olmadı birtanemCanm günaydın beklenen adet tarihinden önce kahverengi sulu akıntın oldumu
Hmm anladm canm dün ben yaşadım bunu bu gün hiç bir şey gelmiyor anlamadımGünaydın kuzum yok bende olmadı birtanem
İnşallah herseyin hayırlısı olur kuzum benimHmm anladm canm dün ben yaşadım bunu bu gün hiç bir şey gelmiyor anlamadım
İnşallah canmİnşallah herseyin hayırlısı olur kuzum benim
Merhaba Ankara’da hangi hastane de yaptırdınızBende 25 kuzum ankarada yaşıyorum
Kuzum özel hastanede yaptırdımMerhaba Ankara’da hangi hastane de yaptırdınız
Hangisinde canım bende özelde yaptırdım cumartesi günü lokman hekim deKuzum özel hastanede yaptırdım
Kuzum Hatice isik.diye bir doktor vvar onda yaptırdım kliniği var 100. Yüzyıl Hastanesi'ne bağlıHangisinde canım bende özelde yaptırdım cumartesi günü lokman hekim de
Anladım canım hayırlı olsun gözunaydın inşallah biz de hayırlı haberler alırız Belirtilerin nelerdi ne zaman çıktı ilk belirtinKuzum Hatice isik.diye bir doktor vvar onda yaptırdım kliniği var 100. Yüzyıl Hastanesi'ne bağlı
Kuzum kasık ağrısı özellikle göğüs haasiyeti adete 5 gün kala kan testin 400 çıktıAnladım canım hayırlı olsun gözunaydın inşallah biz de hayırlı haberler alırız Belirtilerin nelerdi ne zaman çıktı ilk belirtin
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKuzum kasık ağrısı özellikle göğüs haasiyeti adete 5 gün kala kan testin 400 çıktı
Allah'ım sanada nasip etsin inşallah kuzum dualrim seninleSağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Tekrar aşılama yapacaksınız dimi inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay Bende de PCOs varHerkese merhaba ben de bi kaç aydır tedavideyim pcosum var kasım 22 de iğne olsum ama tutunmadı üzerine regl gördüm yarın doktor kontrolüm var bana da dua edin artık bu süreçlerim bitsin bende gebe kalayım rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın çok yorucu bir süreç artık testlerde negatif görmekten psikolojim bozuldu bozulacak umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama 2. İğnede başarılı olur mu sizce ya da gördüğünüz kadarı ile bilgilendirirseniz çok sevinirim ilk defa olmuştum iğne çok aşırı ağrım var
Ben aşılama değil çatlatma iğnesi oldum ama negatif oldu sonuçTekrar aşılama yapacaksınız dimi inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay Bende de PCOs var