- 8 Aralık 2022
- 13
- 10
- 22
- Konu Sahibi Kelebegimx
Abla kusura bakma rahatsız ettim de ya bu benim karnımın üsttarafında hafif bir agri var nedeni ne dır acabaİyi geceler kusum Allah'a emanet ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla kusura bakma rahatsız ettim de ya bu benim karnımın üsttarafında hafif bir agri var nedeni ne dır acabaİyi geceler kusum Allah'a emanet ol
Canm 10 gün sonra da çıkar ama 14. Gün kesin olsun diye kan verMerabalar ablalarim araligin 1 de ovitlle catlama inesi vuruldum acaba bunun sonucunu ne zaman pozitif sonucunu alabilirim
Tmm ablam tsk ederimCanm 10 gün sonra da çıkar ama 14. Gün kesin olsun diye kan ver
Merhaba canm sen hamilesin her halde Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah . Klomen i ilk ayında kullanıp mı hamile kaldınAllah'ın izniyle inşallah olacak kuzum
Evet kuzum dün ultrasyomda 2 kese vardiMerhaba canm sen hamilesin her halde Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah . Klomen i ilk ayında kullanıp mı hamile kaldın
Maşallah canm benim kaç yumurta vardı kontroldeEvet kuzum dün ultrasyomda 2 kese vardi
Ve ne zamandır istiyordun cocok daha önce hiç gebelik yaşamışmıydnEvet kuzum dün ultrasyomda 2 kese vardi
Nsıl belirtiler yaşadın musitsen anlatabilir misin birazcık . Bende klomen ve çatlama iğnesi kullandım bu ay 29 Kasım'da iğne vuruldum test günümğü bekliyorumEvet kuzum dün ultrasyomda 2 kese vardi
Kasıklarımda batma ağrı göğüs hassatiyeti vardi akıntı canımNsıl belirtiler yaşadın musitsen anlatabilir misin birazcık . Bende klomen ve çatlama iğnesi kullandım bu ay 29 Kasım'da iğne vuruldum test günümğü bekliyorum
Kuzum 3 yıldır istiyorum ilki kalbi durdu aradan 10 ay gecdi klomen catlatma kullamdimVe ne zamandır istiyordun cocok daha önce hiç gebelik yaşamışmıydn
Doktor bana hiç demediMaşallah canm benim kaç yumurta vardı kontrolde
Kasıklarımda agrı ve akıntı cok fazla bendede gece cok fena oldum birde belim cok sıcak oluyorKasıklarımda batma ağrı göğüs hassatiyeti vardi akıntı canım
Demekki 1 den fazlaydı ikiz olduguna göreDoktor bana hiç demedi
Demekki kuzum catlayabiliyor yumurtalarDemekki 1 den fazlaydı ikiz olduguna göre
İnşallah seninde ikizlerin olurKasıklarımda agrı ve akıntı cok fazla bendede gece cok fena oldum birde belim cok sıcak oluyor
İnşallah seninde ikizlerin olur
Ya ben cok istiyorum ikizim olsun biliyorum zor oldugunu ama cok istiyorumİnşallah seninde ikizlerin olur
Neden zor olsun kuzum Allah'ın izniyle seninde olurYa ben cok istiyorum ikizim olsun biliyorum zor oldugunu ama cok istiyorum
Amin inşallah canm benim yaNeden zor olsun kuzum Allah'ın izniyle seninde olur
İnşallah Kuzucum senin sorunun neydi peki anlatirmisinAmin inşallah canm benim ya
Her hangi bi sıkıntı yok canm kaç farklı doktora gittim sıkıntı yok dedi. 15 aydır evliyim ilk günden beri istiyorum hiç hamile kalmadım. Eşimdede sıkıntı yok. Rahim filmi cekelim dedi doktorum . Bende cekilmeden önce klomen tedavisi istedim bakalım ne olacak . 2 ay ovğlasyon testi denemiştim pik olmadan silikleşiyordu o yüzden doktora klomen kullanmak istiyorum dedim oda onayladı işte . 23 ml 1 tane yumurtam oldu sol tarafta 29 undada çatlama iğnesi yaptı işteİnşallah Kuzucum senin sorunun neydi peki anlatirmisin