- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
- Konu Sahibi Kelebegimx
Kızlar Ben Klomen Kullandım 1 hafta Boyunca Aradan 1 Hafta Geçince Salı Günüde Çatlatma İğnesi Vurdum Bugün Çok Kasık Agrım Var Çogul Gebelikmi Oluyor Yardımcı Olurmusunuz Bilmiyorumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlatma ignesi sonrası agrı olmamalı, olsa bile cok hafıf olur cunku ben ıkı kez yaptım ıkısındede yok denecek kadardı agrı, doktor kontrolundw yaptın degıl mı 2 gunde gebelık olusmaz doktora gorunmelısınKızlar Ben Klomen Kullandım 1 hafta Boyunca Aradan 1 Hafta Geçince Salı Günüde Çatlatma İğnesi Vurdum Bugün Çok Kasık Agrım Var Çogul Gebelikmi Oluyor Yardımcı Olurmusunuz Bilmiyorumda
Kuuzm 14 günü test yapMerabalar ablalarim araligin 1 de ovitlle catlama inesi vuruldum acaba bunun sonucunu ne zaman pozitif sonucunu alabilirim
Rica ederim canım kaç yaşındasınTmm ablacim tsk ederim
20 ablamRica ederim canım kaç yaşındasın
Genc olacaksın kuzum20 ablam
Insallah ablam dua larinizi eksik etmeyin lütfenGenc olacaksın kuzum
Etmem kuzum ne zamndir evlisinInsallah ablam dua larinizi eksik etmeyin lütfen
3 senedir ablamEtmem kuzum ne zamndir evlisin
Maşallah kuuzm sorunun ne peki doktor nededi3 senedir ablam
Ya ablam ben ilk dusuk yaptim 1 ayliga yakinmis bunye kabul etmemiş cocugu doktorlarin dediğine göre ondan sonra 1 sene kadar gecti kontrole gittim ben dedimki hocam cocuk isdiyoruz dedim klomen verdi 1 hafta sonrada catlama inesi verdi simdi sonuclara bakicaz allahin izniyleMaşallah kuuzm sorunun ne peki doktor nededi
Allah'ın izniyle inşallah olacak kuzumYa ablam ben ilk dusuk yaptim 1 ayliga yakinmis bunye kabul etmemiş cocugu doktorlarin dediğine göre ondan sonra 1 sene kadar gecti kontrole gittim ben dedimki hocam cocuk isdiyoruz dedim klomen verdi 1 hafta sonrada catlama inesi verdi simdi sonuclara bakicaz allahin izniyle
Insallah ablamAllah'ın izniyle inşallah olacak kuzum
Dua edecem sana kuzuInsallah ablam
Saol ablam allah razi olsunDua edecem sana kuzu
Cumlemizden canım benimSaol ablam allah razi olsun
Iyi geceler ablam allaha emanet olCumlemizden canım benim
İyi geceler kusum Allah'a emanet olIyi geceler ablam allaha emanet ol