- 26 Ağustos 2019
- 43
- 28
- 8
- 32
- Konu Sahibi Yasminyeniceee
-
Hem igneden 14 -19 gün sonra âdet olursun test yap gebelik olmuş olabilir yarın alma imkanın varsa sabah idrarını yapma birşeyde içme sabah bu koşu alabiliyorsan al hemen test yapMerhaba kızlar. Bu ay ilk defa klomene başladım. Yumurtam 18 cm olmuştu. Doktor 2 Aralık’ta çatlatma iğnesi verdi. Normal adet tarihim 17 Aralık. Ama hala olmadı. Hiçbir belirti de yok. İlk defa adetim gecikti. Elim de test de yok. Acaba hamile miyim yoksa ilaçların yan etkisi mi oldu
İğnenin 18. Günündeyim, evet sabah alacağım ama şimdiden sabırsızlandımHem igneden 14 -19 gün sonra âdet olursun test yap gebelik olmuş olabilir yarın alma imkanın varsa sabah idrarını yapma birşeyde içme sabah bu koşu alabiliyorsan al hemen test yap
Ay ama yaz çok merak ettim benim de bu gün 16 günüm ama 14 gün test yaptım negatife bide 2. Denememdiİğnenin 18. Günündeyim, evet sabah alacağım ama şimdiden sabırsızlandım
Merhaba, test yaptım pozitif çıktı:))Ay ama yaz çok merak ettim benim de bu gün 16 günüm ama 14 gün test yaptım negatife bide 2. Denememdi
Yaa çok sevindim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin evinize sağlık huzur bereket getirsin sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah bende bugün adet oldum banada dua eder misiniz lütfen 2 kere çatlatma iğne tedavim de basarisiz oldu bu ay rahim filmi çekilecekMerhaba, test yaptım pozitif çıktı:))
Ederim tabi ki Rabbim isteyen herkese versin ben bir buçuk senedir bekliyorum. Rahim filmi yazın çektirdim.. ilk defa bu ay klomene başladım oldu çok şükür. Bir de Meryem süresi okudum. Meryem ana otu içtim. Tabi Veren Allah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Öyle bi duygu ki sevinçten havalara uçacağını sanıyor insan ama korkudan gerçek mi diye hiçbir şey hissedemiyorum. Kalp atışlarını duymadan da inanamam. Diğer bebeğim kalp atışları olmadığı için alınmıştıYaa çok sevindim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin evinize sağlık huzur bereket getirsin sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah bende bugün adet oldum banada dua eder misiniz lütfen 2 kere çatlatma iğne tedavim de basarisiz oldu bu ay rahim filmi çekilecek
Benim 2 sene 2 ay oldu evliliğim hiç gebelik yaşayamadım o duygu yu bilmiyorum maalesef ama herhalde benim de olsa bende kalp atışını duyana kadar inanmam herhaldeEderim tabi ki Rabbim isteyen herkese versin ben bir buçuk senedir bekliyorum. Rahim filmi yazın çektirdim.. ilk defa bu ay klomene başladım oldu çok şükür. Bir de Meryem süresi okudum. Meryem ana otu içtim. Tabi Veren Allah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Öyle bi duygu ki sevinçten havalara uçacağını sanıyor insan ama korkudan gerçek mi diye hiçbir şey hissedemiyorum. Kalp atışlarını duymadan da inanamam. Diğer bebeğim kalp atışları olmadığı için alınmıştı
Maalesef biz geç gebelik elde eden anneler biraz daha ihtiyatlı olmaya çalışıyoruzBenim 2 sene 2 ay oldu evliliğim hiç gebelik yaşayamadım o duygu yu bilmiyorum maalesef ama herhalde benim de olsa bende kalp atışını duyana kadar inanmam herhalde
Aynen öyle en azından kıymet biliniyor ya bakıyorum hemen anne olanlara çocuklara nasıl davrandıklarını görüyorum üzülüyorum da kaç kere yolun ortasında ağlamışlığım var benimMaalesef biz geç gebelik elde eden anneler biraz daha ihtiyatlı olmaya çalışıyoruz
Adetinize kaç gün varken yaptinizMerhaba, test yaptım pozitif çıktı:))
4 gün geçmişken yaptımAdetinize kaç gün varken yaptiniz
Merhaba son durumunuz ne oldu acabaKızlar bana da bir yardımcı olur musunuz ben de geçen ay klomen kullandım 12. Gün gittim doktor henüz çatlamamış dedi progesteron tahlili işedi 0.35 çıktı ve çatlama iğnesi yapmadı kendi haline bırakalım dedi eşimle 13. 15. Günler değerlendirdik şuan adetim gecikti 34. Gün hala olmadım ağrım da yok kasıklarım da fazla ama göğsüm ağrıyor ve akındım oluyor ara ara...acaba adet gecikmesi yapar mı klomen yada sizce gebelik var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?