Gebeliğe Hazırlık Klomem kullananlar yumurtlamadan 14 gün sonramı regl oldunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay ilk defa klomen kullandım yumurta çatladıktan 13 gün sonra yani normalde olandan 3 gün önce geldi adetim. Bu ay tekrar kullandım takip yaptırmadım bu sefer ama ağrılara göre hissediyorum bata 12 gün var beklemedeyim ne olacak bakalım

Ilk kez kullandım 2 yumurtam olusmustu catlatma ıgnesı oldum ama tutmadı tam 14 gun sonra regl oldum ama o yumurtalarım catlamıs baska yumurta kıste dönüşmüş dogum kontrol hapı verecektı kullanmasam olmaz mı dedım olur dedı beklıyorum cok mu zor gıdıyor bu kıst?

Genellikle adetle kendiliğinden atılıyor ilk ay ama geçmezse ona göre ilaç verebilir doktor

Hayır canım adetle gidiyor basit kist bunlar

Kızlar ben hep ılac kullandım kist gitmez diye hep 1 ay mola vermek zorunda kaldım bu ay da kist olustu ılac kullanmasam kendı gider mi simdi ya da gitmezse hamilelik olusmaz mu

İnşallah tutmuştur canım adetin 3. Günü bende tekrar gidicem aynı zamanda yumurtlama testide kullanıyorum bende takip yaptırmasam olurmu acaba

İnşallah tutmuştur canım adetin 3. Günü bende tekrar gidicem aynı zamanda yumurtlama testide kullanıyorum bende takip yaptırmasam olurmu acaba

Başlamadan önce mutlaka görün canım kist falan olursa başlatmaz çünkü, ben randevu tutturamıyorum zamanında gidemiyorum diye takibe gitmedim. Geçen ay kendiliğinden çatlamıştı yumurtam, yine kendiliğinden çatlarsa düzenli değerlendirdikten sonra takip yapılsa da yapılmasa da tutar diye düşündüm. Bu süreçte stresli oluyor en azından şimdi kafam rahat, inşallah tutar bu ay

Evet ya bende ilk kullandım çok sitres yaptım buay adetin 3. Günü gidicem

Kızlar ben hep ılac kullandım kist gitmez diye hep 1 ay mola vermek zorunda kaldım bu ay da kist olustu ılac kullanmasam kendı gider mi simdi ya da gitmezse hamilelik olusmaz mu
Aynı senin durumundayım resmen zaman kaybı oldu bende keşke kullanmasaydım. Bende adetle gitti sende nasıl olur bilmemHamilelik le alakası yok canım kalırsın çok kişi gördüm ama bidahaki ayki yumurtan da kist olmassa tabi

Ben tam 14 gun sonra oldum canim
Geçen ay klomen artık çatlatma oldum canım çatlatma iğnesinden tam 15. Gün oldum adetimi erken geldi oda iğneden haptan dolayıymış
Konuyu açtıktan sonra adet oldum kızlar 15. Günümdü artık yeni ay yeni umutlar sadece yumurtlamadan sonra beklemek çok sıkıcı günler geçmiyo

Ben 2 kere vuruldum birinde 14 gün sonra birinde 18 gun sonra adet oldum. Sonra baktık olmuyo ara verdik ilac adetimi düzene sokmuştu bu arada 4 ay sonra mucize geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…