Ben 18 gün sonra olmustum canım. Kist olmustu ondan 4 gün geçikmişKılomen kullanan arkadaşlar hamilelik oluşmadıysa yumurtlamadan kaç gün sonra regl oldunuz gecikmeniz oldumu
Konuyu açtıktan sonra bende oldum canım 15. Günümdü hala devam ediyomusun klomeneBen 18 gün sonra olmustum canım. Kist olmustu ondan 4 gün geçikmiş
5 ay aralıklı olarak kullandım ama 4 ünde kist oldu zaten. Bana iyi gelmedi yaniKonuyu açtıktan sonra bende oldum canım 15. Günümdü hala devam ediyomusun klomene
Ilk kez kullandım 2 yumurtam olusmustu catlatma ıgnesı oldum ama tutmadı tam 14 gun sonra regl oldum ama o yumurtalarım catlamıs baska yumurta kıste dönüşmüş dogum kontrol hapı verecektı kullanmasam olmaz mı dedım olur dedı beklıyorum cok mu zor gıdıyor bu kıst?
Hayır canım adetle gidiyor basit kist bunlarIlk kez kullandım 2 yumurtam olusmustu catlatma ıgnesı oldum ama tutmadı tam 14 gun sonra regl oldum ama o yumurtalarım catlamıs baska yumurta kıste dönüşmüş dogum kontrol hapı verecektı kullanmasam olmaz mı dedım olur dedı beklıyorum cok mu zor gıdıyor bu kıst?
İnşallah tutmuştur canım adetin 3. Günü bende tekrar gidicem aynı zamanda yumurtlama testide kullanıyorum bende takip yaptırmasam olurmu acabaGeçen ay ilk defa klomen kullandım yumurta çatladıktan 13 gün sonra yani normalde olandan 3 gün önce geldi adetim. Bu ay tekrar kullandım takip yaptırmadım bu sefer ama ağrılara göre hissediyorum bata 12 gün var beklemedeyim ne olacak bakalım
İnşallah tutmuştur canım adetin 3. Günü bende tekrar gidicem aynı zamanda yumurtlama testide kullanıyorum bende takip yaptırmasam olurmu acaba
Evet ya bende ilk kullandım çok sitres yaptım buay adetin 3. Günü gidicemBaşlamadan önce mutlaka görün canım kist falan olursa başlatmaz çünkü, ben randevu tutturamıyorum zamanında gidemiyorum diye takibe gitmedim. Geçen ay kendiliğinden çatlamıştı yumurtam, yine kendiliğinden çatlarsa düzenli değerlendirdikten sonra takip yapılsa da yapılmasa da tutar diye düşündüm. Bu süreçte stresli oluyor en azından şimdi kafam rahat, inşallah tutar bu ay
Aynı senin durumundayım resmen zaman kaybı oldu bende keşke kullanmasaydım. Bende adetle gitti sende nasıl olur bilmemKızlar ben hep ılac kullandım kist gitmez diye hep 1 ay mola vermek zorunda kaldım bu ay da kist olustu ılac kullanmasam kendı gider mi simdi ya da gitmezse hamilelik olusmaz mu
Ben tam 14 gun sonra oldum canimKılomen kullanan arkadaşlar hamilelik oluşmadıysa yumurtlamadan kaç gün sonra regl oldunuz gecikmeniz oldumu
Geçen ay klomen artık çatlatma oldum canım çatlatma iğnesinden tam 15. Gün oldum adetimi erken geldi oda iğneden haptan dolayıymışKılomen kullanan arkadaşlar hamilelik oluşmadıysa yumurtlamadan kaç gün sonra regl oldunuz gecikmeniz oldumu
Ben tam 14 gun sonra oldum canim
Konuyu açtıktan sonra adet oldum kızlar 15. Günümdü artık yeni ay yeni umutlarGeçen ay klomen artık çatlatma oldum canım çatlatma iğnesinden tam 15. Gün oldum adetimi erken geldi oda iğneden haptan dolayıymış
üzme kendini canım inşallah en kısa zmaanda çok güze haberler veririz birbirimizeKonuyu açtıktan sonra adet oldum kızlar 15. Günümdü artık yeni ay yeni umutlarsadece yumurtlamadan sonra beklemek çok sıkıcı günler geçmiyo
Kılomen kullanan arkadaşlar hamilelik oluşmadıysa yumurtlamadan kaç gün sonra regl oldunuz gecikmeniz oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?