Klitoriste Kızarıklık

Canım çok üzüldüm bazen doğru doktoru bulamayınca bir sürü iş gelebiliyor başına.iyi bir jinekolog takibinde olman sorununu çözecektir diye umuyorum

arkadaşlar 2 gündür klitorisimde kızarıklık ve yanma hissi var...mantar mı acaba diyorum ama vajinamda öyle kaşıntı falan yok..sadece klitorisim kıpkırmızı ve idrarımı yaparken yanıyor

tahriş olmus olabılır evlı olsada olmasanda munane eder doktor yani bakireyseniz söylersiniz ona göre munae eder enfeksyon kapmıs olabılrısnız o yuzden krem fılan ılac yazar böyle bıldıgınız vs kendı basınaza ılac fılan kullanmayın

Merhaba vulvadini rahatsizligi bendede var cok canim yaniyor 5 aydir, siz nasil bir tedavi uyguladiniz yardimci olurmusunuz psikolojim bozuldu artik

Merhaba vulvadini rahatsizligi bendede var cok canim yaniyor 5 aydir, siz nasil bir tedavi uyguladiniz yardimci olurmusunuz psikolojim bozuldu artik

Bana vulvadini demedi doktor jinekolog sınır sıkısması olabilir dedi dermatolog tahris dedi 2yili gecti hala aynı devam artık doktora gitmekten bıktım hem maddi hem manevi çöktüm.kimse bir teşhis koyamadi care olmadı .....

Merhaba Kizilciksurubu,

Şu an durumun nasıl? Bende uzun bir süre doktor doktor gezmiş ve teşhis koyulamamıştı. Sonrasında vestibulit teşhisi kondu.

Merhaba Kizilciksurubu,

Şu an durumun nasıl? Bende uzun bir süre doktor doktor gezmiş ve teşhis koyulamamıştı. Sonrasında vestibulit teşhisi kondu.

Merhaba
Benim sorunum maalesef devam ediyor.artik kendi haline bıraktım kullanmadığım ilaç kalmadı faydası yok . Vestibulit nedir ve tedavi olabildin mi ?

Merhaba
Benim sorunum maalesef devam ediyor.artik kendi haline bıraktım kullanmadığım ilaç kalmadı faydası yok . Vestibulit nedir ve tedavi olabildin mi ?
vulvar vestibulit sendrom. belki sendeki bu olmayabilir ama prof.dr süleyman engin akhanı tavsiye ediyorum.Netten araştır.Benim de gitmediğim dr kalmamıştı.

Merhaba Kizilciksurubu,

merhaba,

hastalığınız geçti mi acaba? bende de bir süredir klitoris bölgesinde şiddetli yanma var ve sebebini bulamıyorum. siz bir çözüm buldunuz mu?

Arkadaşlar aynı sorun bendede var.gitmediğim doktor kalmadı.Ne yaptınız Allah Aşkına yazın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…