- Konu Sahibi kirmizilihatun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar 2 gündür klitorisimde kızarıklık ve yanma hissi var...mantar mı acaba diyorum ama vajinamda öyle kaşıntı falan yok..sadece klitorisim kıpkırmızı ve idrarımı yaparken yanıyor
Merhaba vulvadini rahatsizligi bendede var cok canim yaniyor 5 aydir, siz nasil bir tedavi uyguladiniz yardimci olurmusunuz psikolojim bozuldu artik![]()
hala geçmedi kızlar konuya baktım da iki yıl olmuş...((
bu arada nöroloji dermatoloji pskiyatr gitmediğim yer kalmadı..
dermataoloji pikolojik diyor,pskiyatr piskolojik olamaz diyor valla bende artık gülsem mi ağlasam mı bilemedim
kendi haline bıraktım.doktora gitikçe ilaç krem yazıyorlar birsürü yan etkiye sebep olacak diye korkuyorum kobay fare gibi oldum valla....
Merhaba Kizilciksurubu,
Şu an durumun nasıl? Bende uzun bir süre doktor doktor gezmiş ve teşhis koyulamamıştı. Sonrasında vestibulit teşhisi kondu.
vulvar vestibulit sendrom. belki sendeki bu olmayabilir ama prof.dr süleyman engin akhanı tavsiye ediyorum.Netten araştır.Benim de gitmediğim dr kalmamıştı.Merhaba
Benim sorunum maalesef devam ediyor.artik kendi haline bıraktım kullanmadığım ilaç kalmadı faydası yok . Vestibulit nedir ve tedavi olabildin mi ?
Merhaba Kizilciksurubu,
Şu an durumun nasıl? Bende uzun bir süre doktor doktor gezmiş ve teşhis koyulamamıştı. Sonrasında vestibulit teşhisi kondu.
Malesef hala devam ediyor sebebini bilmiyorum artık doktora da gitmiyorummerhaba,
hastalığınız geçti mi acaba? bende de bir süredir klitoris bölgesinde şiddetli yanma var ve sebebini bulamıyorum. siz bir çözüm buldunuz mu?
acayip yanıyo.Bepanthol sürüncede yanıyor .orada karbonatlı su nasıl sürülür ?İlık karbonatlı su ile her vc sonrası yıkayın be kurulayın. Mantardan tahriş olmustur
Bir kaba 1 tatlı kaşığı karbonat koyup 2 bardak ılık su koyup karıştırın.vc sonrası taharet şeklinde vajinanizi yıkayın.yakmiyor.acayip yanıyo.Bepanthol sürüncede yanıyor .orada karbonatlı su nasıl sürülür ?
candida sekerden besleniyoridrar tahlili yaptırdım. bişey yok vajinal kültür de yapıldı candida çıktı. mantar tedaivisi oldum ama acıması yanması geçmiyor![]()
Malesef hala devam ediyor sebebini bilmiyorum artık doktora da gitmiyorum
Sorununuz geçti miacayip yanıyo.Bepanthol sürüncede yanıyor .orada karbonatlı su nasıl sürülür ?
Sorununuz geçti miArkadaşlar aynı sorun bendede var.gitmediğim doktor kalmadı.Ne yaptınız Allah Aşkına yazın ya
hastalığınız geçti mi acabaMalesef hala devam ediyor sebebini bilmiyorum artık doktora da gitmiyorum