Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor ne diyor peki neden olurmuş
Klitorisinizde büyüklük mü var acaba. Çamaşırınıza değdikçe belki sizi rahatsız eden büyük olmasıdır.Net bir yanıtı olmuyor onc3 mantar dediler gecti sonra enfeksiyon dediler yine ilac kullandim ama bir türlü geçmiyor iki ay oldu ne yapacagimi şaşırdım
Ama bu durum yeni oluştu önceden de olmaz mıydıKlitorisinizde büyüklük mü var acaba. Çamaşırınıza değdikçe belki sizi rahatsız eden büyük olmasıdır.
Belki önceden de vardı ama şu an hassasiyeti arttığı için belkide yeni fark ettiniz bilemiyorum ki bende acaba olabilirmi diye söyledim.Vajınanın iç dudaklarındaki zamanla oluşan uzama büyüme acaba klitorisde de olurmu? Sormak lazım. Çünkü klitoris için operasyon geçirende çok fazla ama şikayetleri ne ne için bu operasyonları oluyorlar bilmiyorum. Aklınızda bulunsun bi araştırın istersenizAma bu durum yeni oluştu önceden de olmaz mıydı
Tamam araştıracagim tesekkur ederimmBelki önceden de vardı ama şu an hassasiyeti arttığı için belkide yeni fark ettiniz bilemiyorum ki bende acaba olabilirmi diye söyledim.Vajınanın iç dudaklarındaki zamanla oluşan uzama büyüme acaba klitorisde de olurmu? Sormak lazım. Çünkü klitoris için operasyon geçirende çok fazla ama şikayetleri ne ne için bu operasyonları oluyorlar bilmiyorum. Aklınızda bulunsun bi araştırın isterseniz
Rica ederimTamam araştıracagim tesekkur ederimm
İç çamaşırlarınızı değiştirin çok dar veya pamuk oranı düşük mü giyiyorsunuzArkadaşlar klitoriste tuhaf bir his var tarif edemiyorum özellikle hareket halindeyken veya herhangi temas halinde rahatsızlık hissediyorum rahatsız edici bir uyarılma hissi gibi bunu yaşayan cozum bulan oldu mu kac kere doktora gittim geçmiyor
Hayir aslında dikkat ediyorum geniş te giysem pamuklu da giysem ayni hatta uzerimde yokken bile yürüyünce hissediyorum aynı hissi psikolojik mi diye düşünmeye bile basladimİç çamaşırlarınızı değiştirin çok dar veya pamuk oranı düşük mü giyiyorsunuz
Zeliha nasıl oldun ??? Acil yardım ?????Arkadaşlar klitoriste tuhaf bir his var tarif edemiyorum özellikle hareket halindeyken veya herhangi temas halinde rahatsızlık hissediyorum rahatsız edici bir uyarılma hissi gibi bunu yaşayan cozum bulan oldu mu kac kere doktora gittim geçmiyor
Belki önceden de vardı ama şu an hassasiyeti arttığı için belkide yeni fark ettiniz bilemiyorum ki bende acaba olabilirmi diye söyledim.Vajınanın iç dudaklarındaki zamanla oluşan uzama büyüme acaba klitorisde de olurmu? Sormak lazım. Çünkü klitoris için operasyon geçirende çok fazla ama şikayetleri ne ne için bu operasyonları oluyorlar bilmiyorum. Aklınızda bulunsun bi araştırın iste
Nasıl oldunnn ???Net bir yanıtı olmuyor onc3 mantar dediler gecti sonra enfeksiyon dediler yine ilac kullandim ama bir türlü geçmiyor iki ay oldu ne yapacagimi şaşırdım
Ben labioplasti operaayonu geçirdim mantar şikayetim vardı çok şükğr rahatladım. Peki siz hiç doktorla görüştünüz müŞuan bende bu durumu yaşıyorum nasıl geçti nedeni neydi öğrenebilir miyim lütfen ???
Yarın randevum var gidicem bakalım ne cıkacak.Gercekten o kadar psikolojim bozuldu ki inanamazsınız aglama krizleri geliyor artık dayanamıyorum sürekli rahatsız hissediyorum.Tam olarak ne oldugunu bile bilmiyorum ne kullanmam lazım ne yapmam lazım cidden bilmiyorum.Şuan regl oldum ve vajina iç kısmımda kasıntı hissim var.Klitoris zaten cok hassas orada beyazlık oluşuyor temizliyorum sonra yine oluyor sürekli idrarım varmıs gibi hissediyorum kasıklarımda agrı alt karın bölgemde cok agrı oluyor sizce bu mantar mıdır ???Ben labioplasti operaayonu geçirdim mantar şikayetim vardı çok şükğr rahatladım. Peki siz hiç doktorla görüştünüz mü
Merhabalar gecti mi bu durumunuz bende yasıyorum cünkü??Yarın randevum var gidicem bakalım ne cıkacak.Gercekten o kadar psikolojim bozuldu ki inanamazsınız aglama krizleri geliyor artık dayanamıyorum sürekli rahatsız hissediyorum.Tam olarak ne oldugunu bile bilmiyorum ne kullanmam lazım ne yapmam lazım cidden bilmiyorum.Şuan regl oldum ve vajina iç kısmımda kasıntı hissim var.Klitoris zaten cok hassas orada beyazlık oluşuyor temizliyorum sonra yine oluyor sürekli idrarım varmıs gibi hissediyorum kasıklarımda agrı alt karın bölgemde cok agrı oluyor sizce bu mantar mıdır ???
Merhabalar aynısını bende yasıyorum gecti mi sizde acaba??Arkadaşlar klitoriste tuhaf bir his var tarif edemiyorum özellikle hareket halindeyken veya herhangi temas halinde rahatsızlık hissediyorum rahatsız edici bir uyarılma hissi gibi bunu yaşayan cozum bulan oldu mu kac kere doktora gittim geçmiyor