Klitoris

Bir kadinin elim surekli orda. Baski uyguluyorum geciyor. Toplum icinde yapmaktan korkuyorum... fasa fiso gibi seyler soylemesi ne kadar inandirici.

Hic bir kadin ne olursa olsun bunu yapmaz sanirim. Yapmayida dusunemez. Ve boyle tedavi yontemi mi olur yahu? Baskiyla.

Guzel taktik agridikca bastir kardesim.

Aaa Astoria bunu senden beklemezdim yavrum ayıp ettin. Netten araştırsaydın keşke yorumu yapmadan önce.
Sen çok bilgili bir hatunsun canımın içi böbreklerin ve idrar yolu iltihapları için seninde benimde gitmem gereken yer üroloji sadece erkek sağlığıyla ilgilenmiyor. Ki bende gittim üye bu noktada fake atmamış.

Gitmez demedim ki yanlış anlamışsınız. Bu konu için herkesin ilk aklına gelen kadın hastalıkları bölümü olmalı böyle bir durumu varsa da. Jinekolog dururken genelde hiçbir kadın bütün üroloji doktorlarını gezmez. Klitorisle alakalı bir problemi olanı ürolojiye yönlendiriyorlarsa bilmiyorum. Bana sırf bu yüzden fake gelmedi zaten, yazım stili çok erkeksi. "Elim klitorisimde toplum içinde oraya bastırarak gezmekten korkuyorum" falan nedir yani, klitorisi yeni öğrenip burada bilgi almaya çalışan bir erkek gibi geldi ya da dalga geçiyor.

Son düzenleme:
ÜrolojiYe niye gittiniz anlamadım. Jinekologa gitmeyi deneseniz diyorum tabi gerçek kişi iseniz :lülülü:

Konu fakemidir bilmem ama klitoris agrisi diye birsey var farkli rahatsizliklar sebebiylede olabiliyot urolojiye gitmesi anormal degil idrar yollarindan kaynaklida olabilir

Herkes fake demiş
Bana da öyle geldi
Üroloji erkek muayene eder
Kadın doğumu dene derim
:işsiz:

Uroloji bobrek ve idrar yolu hastaliklarinada bakar kadin erkek farketmiyor cok gitmisligim var:)

Gitmez demedim ki yanlış anlamışsınız. Bu konu için herkesin ilk aklına gelen kadın hastalıkları bölümü olmalı böyle bir durumu varsa da. Jinekolog dururken genelde hiçbir kadın bütün üroloji doktorlarını gezmez. Klitorisle alakalı bir problemi olanı ürolojiye yönlendiriyorlarsa bilmiyorum. Bana sırf bu yüzden fake gelmedi zaten, yazım stili çok erkeksi. "Elim klitorisimde toplum içinde oraya bastırarak gezmekten korkuyorum" falan nedir yani, klitorisi yeni öğrenip burada bilgi almaya çalışan bir erkek gibi geldi ya da dalga geçiyor.

Astoria'm diğer mesajını sonra okudum kuzum. Anladım demek istediğini haklısın. Öpüyorum.

Dediğiniz gibi böbrek ve idrar yolu iltihabı için gidilir ama klitoris için değil:KK48:

Ben genel olarak algıladım ya, klitoris şimdi bilemedim idrar yolu iltihabından dolayı mı kaşındığını düşündü dedim. :110:

İyiki böyle bir konu açılmış. Umarım bi google araştırması yapıp bilmeyenler bazı şeyleri öğrenir.

Soğuktan olabilir.

Back